| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Ime za psa u Život i Stil forumu; kala mi je slatko ime.. i tira mi je lijepo... moj pes ima 90 kg i jako je blentavi i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: help!!! ime za pesicu!! kala mi je slatko ime.. i tira mi je lijepo... moj pes ima 90 kg i jako je blentavi i zove se LENI- (po štrumpfu Leniju)
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | Citat:
pozdrav ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: help!!! ime za pesicu!! zasto je z.j. banana? ne znamo za koje se ime odlucila
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za psa Ja svojim psima i mačkama dajem "ljudska" imena, neki su mi znali držat prodike zbog toga ali ko ih jebe. Jedino mi se pas zove Alfa, a budući da je dalmatinac njene štence sam nazvala Mare, Kate, Šime...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pesica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

T1950
),Indi i sada Azra