| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Ime za psa u Život i Stil forumu; Moj trenutni pas se zove Lobo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za psa najbolje ime za psa koje sam ikad čula je zdenko. nemam psa al da imam dobio bi neko svjetovno ime tipa darko, ljubo, pero i tako. ozbiljno.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: Ime za psa moj se cucak (pomeranac) zove D.J. Ženka je pa ima ime Donna Jo a D.J. je skraćenica. kod staraca imam 2 machke i 3 machicha. Prva macha je (mix perzijske i domache mache, prelijepe je sive boje) zove se mrvica iako se javlja i na J.Lo, njezina "kcher" se zove maza ali ju jos zovemo C.C. Prvi machich se zove cuni, drugi machich chiara (kiara) i treći lili. preslatki su.
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ime za psa Citat:
![]() EDIT: ondoso RTL-ovih humoristicnih serija? ![]()
__________________ º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ ACDC „ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pesica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.