Raspravljate o temi Jež u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; eto, neku noc vidim nesto bodljikavo se sece ispred kuce pozirao mi je dok sam ga slikala.. moj okokucni ljubimac:...
Predivan!![]()
Ne bih ga ja baš mazio, ma koliko mi drag bio.
Mogao se počešljati za slikanje.
Shelby, dobro si ga uhvatila dok se nije sklupčao.
r+
kako su meni oni smisni
redovno ih prenosim preko ceste kad se vracam kuciblese stanu i stisnu se, a kreteni ih gaze namjerno
![]()
kako lijepa životinja.
Super su jezeki, samo ne znam dal ste znali, oni su puni buha!
ne bi vjerovao, kad ga njezno mazis uopce bodlje nisu tako ostremozes bez problema stavit ruku na njega.. ali ne bih bas htjela znat kako je to svom tezinom stat na njega jer mislim da bi vidjela zvjezde
pa bio je kod frizera prije ovog fotosešna, ni neven ciganovic ne bi uspio slozit tako dobru frizuruMogao se počešljati za slikanje.
to se i ja cudim! uvijek se sklupcaju i pocnu brzo disat.. al ovaj je ocito bio frajerShelby, dobro si ga uhvatila dok se nije sklupčao.
otkud ti to?![]()
a sunašce malo, presladak je
i to je živa istina da ne bodu kad im polako priđeš i pomaziš lagano. ne uplaše se i nemaju se zašto onda nakostriješiti![]()
- the chase is better than the catch -
Buhe naslijeduju od majke u gnijezdu. To nisu iste buhe kao na psima i mackama, ne idu na ljude, tj. ne nastanjuju se na ljudima al mogu izgristi i covjeka. Jezevi se ne smiju sprejati obicnim sprejevima protiv buha ali postoje neki preparati koji se koriste za ptice, ne znam tocno, najbolje pitat veterinara.