| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Jež u Život i Stil forumu; eto, neku noc vidim nesto bodljikavo se sece ispred kuce pozirao mi je dok sam ga slikala.. moj okokucni ljubimac:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Jež eto, neku noc vidim nesto bodljikavo se sece ispred kuce pozirao mi je dok sam ga slikala..moj okokucni ljubimac:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Jež ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jež kako su meni oni smisni ![]() redovno ih prenosim preko ceste kad se vracam kuci blese stanu i stisnu se, a kreteni ih gaze namjerno ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jež ne bi vjerovao, kad ga njezno mazis uopce bodlje nisu tako ostre mozes bez problema stavit ruku na njega.. ali ne bih bas htjela znat kako je to svom tezinom stat na njega jer mislim da bi vidjela zvjezde ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() otkud ti to? ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jež a sunašce malo, presladak je ![]() ![]() ![]() i to je živa istina da ne bodu kad im polako priđeš i pomaziš lagano. ne uplaše se i nemaju se zašto onda nakostriješiti ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jež Buhe naslijeduju od majke u gnijezdu. To nisu iste buhe kao na psima i mackama, ne idu na ljude, tj. ne nastanjuju se na ljudima al mogu izgristi i covjeka. Jezevi se ne smiju sprejati obicnim sprejevima protiv buha ali postoje neki preparati koji se koriste za ptice, ne znam tocno, najbolje pitat veterinara.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jez |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

pozirao mi je dok sam ga slikala..

mozes bez problema stavit ruku na njega.. ali ne bih bas htjela znat kako je to svom tezinom stat na njega jer mislim da bi vidjela zvjezde