| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kako kupati psa? u Život i Stil forumu; Zanima me vasa iskustva s kupanjem pasa? Koliko cesto i koji je sampon najbolji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Citat:
![]() Ja obicno koristim sampon za pse s osjetljivom kozom. To mozes nac u svakoj prodavaonici za pse. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako kupati psa? Ja svog pasa ne kupam, on to sam radi. Živim pokraj rijeke, i luđak svako malo sam ode skoči u rijeku, ispliva se i vrati se kući ![]() Inače, dobio sam upute od veterinara da ne smijem nikakva sredstva koristiti. Ima on svoje za vratom protiv tih nekih nametnika, pa sam ga morao svezati tri dana da ne bi skočio u rijeku, jer se ne smije kvasiti ta tri dana. Inače, pas mi je mješanac Šar planinca i Tornjaka, i dosta je veliki, i tako pa spava vani pred kucom, nije na lancu, što je mali problem kada dolaze nepoznati ljudi, svi ga se boje, iako on ne j.... 1% goste. Gonja okolo mačke, kujice i tako .... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Ja tek sad vidim ovu temu ![]() Psa se ne treba kupati češće od dvaputa godišnje, jer mu ova voda iz vodovoda uništava dlaku i isušuje prirodni ph kože... što se šampona tiče sve zavisi od vrste psa, ali uglavnom dovoljan će biti i onaj od Pedigre-a, ali u Pet centru ima i bolji izbor tih šampona prilagođenih različitim vrstama pasa (duga dlaka, kratka, crna i bijela...)
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 3
![]() | Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupati, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |