Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kako kupati psa? u Život i Stil forumu; Odjebi i ne deri se... ako ti svoju pudlicu pereš svakih mjesec dana i sušiš mu dlaku fenom, ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 14:51   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Kako kupati psa?

Odjebi i ne deri se... ako ti svoju pudlicu pereš svakih mjesec dana i sušiš mu dlaku fenom, ne znači da će to radit netko tko ima nekog kratkodlakog psa. I odakle ti uopće pada na pamet uspoređivat čovjeka s psom... da, tvrda voda je štetna za dlaku psa... pa se ti na glavu postavi ako hoćeš. Danas postoje razni specijalni šamponi za pse pa je i ok kupati ga češće, naročito ako je dugodlak, ali za neke pse to stvarno nije potrebno.

I ne, nemam ja pojma o ničemu, samo sam odrasla s psima i slušala od starijih koji se bave njima cijeli život

Debilu.

Zadnji Uredio Wamp : 26-08-07 u 14:54.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 14:53   #12 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Wolim kad prostačiš...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 15:01   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ilica Pogledaj Poruke
ZAŠTO LJUDI DAJU SAVJETE O ONOME O ČEMU NEMAJU POJMA??? OD KUDA TI TA GLUPOST DA PSE NE TREBA KUPATI VIŠE OD DVA PUTA GODIŠNJE I DA MU VODA IZ VODOVODA UNIŠTAVA DLAKU ITD. PA KAJ SE TI KUPAŠ DVA PUTA GODIŠNJE I TO U DESTILIRANOJ VODI??? MOLIM TE RADIJE NEMOJ BUBATI TAKVE STVARI. BOLJE DA JE PAS PRLJAV I POPIŠAN, PRAŠNJAV ITD. PAS SE KUPA SVAKIH MJESEC DO DVA SA ŠAMPONOM ZA PSE, POTREBNO GA JE NAKON TOGA DOBRO ISPRATI U VODOVODNOJ VODI (TU MOŽEMO OTVORITI I TEMU BUDALA KOJI PIJU FLAŠIRANU VODU A KOJA SE STVARNO PUNI IZ VODOVODA) OBRISATI RUČNIKOM I OSUŠITI FENOM.
Pa kaj ti imaš dlaku ko psi (kratku, dugu, sjajnu...)...
Od kud ti pametna ideja poredit kožu iliti po tvom dlaku čovjeka i psa...
Svašta

Kako je opasna ova Wamp kad popizdi...Najssssssssssssss
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 15:07   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

To je još i ništa.. popizdim na takav način komunikacije. Gdje bi stigla kad bi tako reagirala na sve s čime se ne slažem što netko napiše...
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 14:48   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Istina je da nije dobro prečesto kupati psa, ali ja nažalost moram bar 1 mjesečno. Moja dama najviše od svega na svijetu se voli uvaljati u govno, crkotinu i slično, što smrdljivije to bolje. Kako živim u stanu moram ju kupati a ona me svaki put tupavo gleda ko da kaže - zašto se opet moram kupati? Pa kaj ne vidiš da sam se upravo naparfumirala, a ti me sad pereš. Sad se moram opet uvaljat zbog tebe!

ovo je taj pogled:

mimy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 14:51   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

samo nemoj dopustit da mu voda-sampon ulaze u usi
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 18:51   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
rekozajebi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rekozajebi Pogledaj Poruke
ja svog bacim u Jarun, ako ispliva dobro, super... ako ne, ko ga jebe, živina ionako samo jede i spava...
slijedite moj primjer, jarunska voda nije tako tvrda

ne svađam se samo ja s wamp

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Debilu.
???

kaj bi bilo da sam ja rekao nekome da je debil

Zadnji Uredio rekozajebi : 31-08-07 u 18:55.
rekozajebi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 19:55   #18 (permalink)
Cobeta

Ne svađaš se ti zlato s wamp nego ti provociraš. Ako imaš šta protiv mene otvori si novu temu a ovdje se drži teme i ne glumi nekog pravednika. Majko mila koje zlopamtilo. Dođe u moju temu i počne pisat o klanju mačaka i onda se usudi reć da se SVAĐAO sa mnom?! Sveti Ilija siđi pa vidi.....

I za sve ostale bisere koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji se ne znaju normalno raspravljat, da debili ste. Budući da su me već prozvali da nemam pojma o čemu pričam i da ne dajem savjete jer nemam pojma možda bi bilo bolje da to prepustim pametnjakovićima koji svoje ćukce peruckaju svako malo, tapiraju ih i suše fenom. Slobodno.

Zadnji Uredio Wamp : 31-08-07 u 20:14.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 10:01   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja svog prerm jednom na tjedan. moram. samnom je u kuci,spava na mom kerevetu. i nema teorijske da ju ne okupam duze od od tjedan dana. pa cjela bi mi kuca smrdila po njoj
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 18:12   #20 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ja svog jednom u misecu, iz istih razloga kao blackdevilles. A svaku vecer mu operem sapice.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, kupati, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111