| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kako kupati psa? u Život i Stil forumu; Odjebi i ne deri se... ako ti svoju pudlicu pereš svakih mjesec dana i sušiš mu dlaku fenom, ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Odjebi i ne deri se... ako ti svoju pudlicu pereš svakih mjesec dana i sušiš mu dlaku fenom, ne znači da će to radit netko tko ima nekog kratkodlakog psa. I odakle ti uopće pada na pamet uspoređivat čovjeka s psom... da, tvrda voda je štetna za dlaku psa... pa se ti na glavu postavi ako hoćeš. Danas postoje razni specijalni šamponi za pse pa je i ok kupati ga češće, naročito ako je dugodlak, ali za neke pse to stvarno nije potrebno. I ne, nemam ja pojma o ničemu, samo sam odrasla s psima i slušala od starijih koji se bave njima cijeli život Debilu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-08-07 u 14:54. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Citat:
Od kud ti pametna ideja poredit kožu iliti po tvom dlaku čovjeka i psa... Svašta ![]() Kako je opasna ova Wamp kad popizdi...Najssssssssssssss ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? To je još i ništa.. popizdim na takav način komunikacije. Gdje bi stigla kad bi tako reagirala na sve s čime se ne slažem što netko napiše...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako kupati psa? Istina je da nije dobro prečesto kupati psa, ali ja nažalost moram bar 1 mjesečno. Moja dama najviše od svega na svijetu se voli uvaljati u govno, crkotinu i slično, što smrdljivije to bolje. Kako živim u stanu moram ju kupati a ona me svaki put tupavo gleda ko da kaže - zašto se opet moram kupati? Pa kaj ne vidiš da sam se upravo naparfumirala, a ti me sad pereš. Sad se moram opet uvaljat zbog tebe! ovo je taj pogled: ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Kako kupati psa? Citat:
slijedite moj primjer, jarunska voda nije tako tvrda ![]() ne svađam se samo ja s wamp ??? kaj bi bilo da sam ja rekao nekome da je debil ![]() Zadnji Uredio rekozajebi : 31-08-07 u 18:55. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Ne svađaš se ti zlato s wamp nego ti provociraš. Ako imaš šta protiv mene otvori si novu temu a ovdje se drži teme i ne glumi nekog pravednika. Majko mila koje zlopamtilo. Dođe u moju temu i počne pisat o klanju mačaka i onda se usudi reć da se SVAĐAO sa mnom?! Sveti Ilija siđi pa vidi..... I za sve ostale bisere koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji se ne znaju normalno raspravljat, da debili ste. Budući da su me već prozvali da nemam pojma o čemu pričam i da ne dajem savjete jer nemam pojma možda bi bilo bolje da to prepustim pametnjakovićima koji svoje ćukce peruckaju svako malo, tapiraju ih i suše fenom. Slobodno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 31-08-07 u 20:14. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? ja svog prerm jednom na tjedan. moram. samnom je u kuci,spava na mom kerevetu. i nema teorijske da ju ne okupam duze od od tjedan dana. pa cjela bi mi kuca smrdila po njoj
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Ja svog jednom u misecu, iz istih razloga kao blackdevilles. A svaku vecer mu operem sapice.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupati, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

slijedite moj primjer, jarunska voda nije tako tvrda