| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kako kupati psa? u Život i Stil forumu; Što se mene tiče kupajte si pse svaki dan. Ali što više kupaš psa on će više smrdit. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Što se mene tiče kupajte si pse svaki dan. Ali što više kupaš psa on će više smrdit. Pas je, mora smrdit. Onaj tko misli da će dobit mirisnog psa neka ga si ne nabavlja...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Nije stvar u njegovom prirodnom mirisu, taj miris meni ne smeta. Moj pas ima dugu dlaku, koju redovito popiski, i jos posli zgazi na to sta je popiskija, a ima naviku (jer meni to odgovara) da spava s menom u krevetu, i to mi jednostavno nije higijenski. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Ma ok, ako ima dugu dlaku još ok.. ali pas koji je kratkodlak, njega je dovoljno (tj. i potrebno je) samo iščetkat dobro da odumrla dlaka ode, i nije ga potrebno kupat tako često, koliko se god netko pjenio na mene.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 1
![]() | Re: Kako kupati psa? ja imam malog beagla koji je sa mnom u kući i najradije bih ga kupala svakih tjedan dana a znam da ne smijem jer ima tek 2 mjeseca i kratku dlaku, ali neznam što da radim jer spava na mom krevetu i stalno skace po meni a nemogu podnjet da to radi ako je prljav i smrdi. svaki put se popiski u svoj krevet i onda poslije lezi na tome, kad god mu stavim novu plahticu odmah se popisa po njoj. a sto da radim kad mi smrdi.. gledala sam po ostalim stranicama i pise da se ne smije kupati precesto (da je dovoljno 2-3 puta godisnje) i osim ako je prljav. perem mu sapice i cesljam ga ali to nije dovoljno. hvala! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako kupati psa? Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, kupati, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.