Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kako kupati psa? u Život i Stil forumu; Što se mene tiče kupajte si pse svaki dan. Ali što više kupaš psa on će više smrdit. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-09-07, 18:15   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Kako kupati psa?

Što se mene tiče kupajte si pse svaki dan. Ali što više kupaš psa on će više smrdit. Pas je, mora smrdit. Onaj tko misli da će dobit mirisnog psa neka ga si ne nabavlja...
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 18:17   #22 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,162
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nije stvar u njegovom prirodnom mirisu, taj miris meni ne smeta.
Moj pas ima dugu dlaku, koju redovito popiski, i jos posli zgazi na to sta je popiskija, a ima naviku (jer meni to odgovara) da spava s menom u krevetu, i to mi jednostavno nije higijenski.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 18:19   #23 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma ok, ako ima dugu dlaku još ok.. ali pas koji je kratkodlak, njega je dovoljno (tj. i potrebno je) samo iščetkat dobro da odumrla dlaka ode, i nije ga potrebno kupat tako često, koliko se god netko pjenio na mene.
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:20   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 1
ynmalm se izdvaja iz mase

ja imam malog beagla koji je sa mnom u kući i najradije bih ga kupala svakih tjedan dana a znam da ne smijem jer ima tek 2 mjeseca i kratku dlaku, ali neznam što da radim jer spava na mom krevetu i stalno skace po meni a nemogu podnjet da to radi ako je prljav i smrdi. svaki put se popiski u svoj krevet i onda poslije lezi na tome, kad god mu stavim novu plahticu odmah se popisa po njoj. a sto da radim kad mi smrdi.. gledala sam po ostalim stranicama i pise da se ne smije kupati precesto (da je dovoljno 2-3 puta godisnje) i osim ako je prljav. perem mu sapice i cesljam ga ali to nije dovoljno. hvala!
ynmalm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 13:29   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,060
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

ja nemam problema sto se tice tog...
zivim 5 metara od mora..tako da kad se pes hoce kupat on sam ode... onda ga malo polijem vodom i sve 5
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 13:48   #26 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: ynmalm Pogledaj Poruke
ja imam malog beagla koji je sa mnom u kući i najradije bih ga kupala svakih tjedan dana a znam da ne smijem jer ima tek 2 mjeseca i kratku dlaku, ali neznam što da radim jer spava na mom krevetu i stalno skace po meni a nemogu podnjet da to radi ako je prljav i smrdi. svaki put se popiski u svoj krevet i onda poslije lezi na tome, kad god mu stavim novu plahticu odmah se popisa po njoj. a sto da radim kad mi smrdi.. gledala sam po ostalim stranicama i pise da se ne smije kupati precesto (da je dovoljno 2-3 puta godisnje) i osim ako je prljav. perem mu sapice i cesljam ga ali to nije dovoljno. hvala!
Beaglovi imaju poddlaku i njih se stvarno ne bi trebalo kupati češće od dva, tri puta godišnja, nego samo iščešljavati, i prati šape redovito. A to skakanje na krevet i na tebe nije prihvatljivo ponašanje i od toga ga se treba odučavati.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, kupati, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108