| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Koja vam je najdraža vrsta pasa? u Život i Stil forumu; I meni su oni preslatki Samo šteta što su jako boležljivi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Sviđa mi se pasmina dogo argentino.. ali mi se nimalo ne sviđa šta ljudi rade od te pasmine.. zašto mi se sviđa? Prvenstveno zbog izgleda... snažan je, ima mišićavo tijelo i glavu a preslatke male okice... u tu pasminu sam se zaljubila zbog psa kojeg ima tatin prijatelj... osim dobermana, njemačkog ovčara, bulldoga, pit bulla, bullmastifa i dalmatinca jednog dana bih htjela imat ovakvog ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Volim sve pse, a najdraži su mi njem. ovčari. I husky mi nije loš, uglavnom veće pasmine su mi draže.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Godina: 23
Poruka: 9
![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? vise mi se svidaju vece pasmine... pitanje za M@riettu....jel znas koliko kosta doga?? imam jos vremena za nabavljane psa al nekak su mi zapele za oko pa me zanima onak okvirno ![]()
__________________ ... otrovana dodirima... |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Citat:
| |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Moja kćerkica mašta o ovakvom: ![]() Zanima me kolika je realna vrijednost takvog psića? Ne mora biti štenac!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: psi, vrsta pasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

Samo šteta što su jako boležljivi