| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Koja vam je najdraža vrsta pasa? u Život i Stil forumu; Ovo je maltezer (jako ljut doduše):... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? ma najjači su prelijeni mopsiji, kad ga vodiš u šetnju samo se vuče, a inače spava i odmara ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Citat:
Ja ti samo kažem da tako izgleda pasmina o kojoj pričaš, a da nemaš pojma. A što se tiče udruga za zaštitu životinja i njihovog udomljavanja štenaca....ništa novo da se za mješanca napiše da je neka pasmina jer ga je llakše udomiti takvima koji nemaju pojma o pasminama. Znam Slay da se zajebavaš-i baš zato ti i pišem elaborate da ti više ne bude do zajebancije Fuzija- upoznaj kojeg mopsa pa ćeš onda reći da nema luđih i hiperaktivnijih pasa od njih Ti malci ko da su u struju uključeni Čast naravno izuzetcima ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? Po klubu maltezera, a valjda oni imaju te pse, ovako izgledaju: ![]() Dakle, izgled ovisi o starosti, frizuri i stupnju opranosti .Ovakve "pajalice za prašinu" tamo nema, al niti ovog blatnjaka. Čemu onda prepirka ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža vrsta pasa? mah..dajte nabacite kou sliku kokera..ili cocera...neznam kak se piše... i to crni...mo se zval betoven..dok ga nisu otrovali..(išli su mi susjede pljačkat a ovaj je lajal..pa im je smetal) |
| | |
![]() |
| Tagovi: psi, vrsta pasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

Nisam baš sigurna 100%