| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Koje vam je životinje najviše žao u Život i Stil forumu; prvo se ispričavam ako je tema bila, ali ja je nisam nigdje moga naći. recite mi koje je vama životinje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() | Koje vam je životinje najviše žao prvo se ispričavam ako je tema bila, ali ja je nisam nigdje moga naći. recite mi koje je vama životinje najviše žao meni je žao puno životinja, ali mi posebno žao ove životinje ![]() ne mislim na paris hilton nego na onu čivavu ![]() poznati glumci i ostali poznati ljudi prvenstveno u SAD-u nosaju te jadne psiće po torbicama i odnose prema njima kao prema nekom modnom dodatku, a ne kao prema životinji ![]() žao mi je i životinja koje bi trebale biti slobodne, a ne u zatvorenom prostoru i na kojima se vrše pokusi ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: Koje vam je životinje najviše žao Onih rakuna i pasa...ma svih živtinja što ih gule na živo... kada sam to gledala...plakala 2 dana.... Clank, neka oni njih nosaju...barem su živi!!!! Joooj šta bi ja napravila tim ljudima koji se tako iživljavaju na njima...... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje vam je životinje najviše žao slažem se s tobom, ali je i to mučenje ,a i čitao sam još prije kako su radili pokuse na čivavama i danas sam se sjetio toga pa me to potaklo da otvorim ovu temu |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Koje vam je životinje najviše žao ma...šta sve rade...nama bi se svijet smučio...užas! treba njima pokazati bar dio onoga što oni naprav!! al baš mi je žao tih stvorenja...ali stvarno,oni su mala(ili velika)bića koja imaju osjećaja u sebi... -kada sam vidjela onog rakuna,koji je kada su ga ogulili, plakao(tj.imao pretužan pogled),ja sam, kažem ti, proplakala 2dana... (oprostite na takvim brutalnim rjećima gore)...to je samo mali dio...NEMOJTE POGLEDATI VIDEO! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje vam je životinje najviše žao da bolje nemojte gledati takve dokumentarce, ako to ne možete podnijeti. ja bi te koji rade pokuse na životinjama i one koji su spalili mačku, mučio kao matiju gubca. u 24 sata sam prije nekih 4 god. (više-manje) pročitao da su neki ljudi mačku živu strpali u pečnicu i spekli je stvarno strašno ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Koje vam je životinje najviše žao ma i ovo prije par mj. što su macu ubili i objesili za bunar...ja neznam.. ali kako uopće ljudi, djeca mogu biti takvi...jer...što sam i rekla u onoj temi neki dan,to sve proizlazi iz obitelji i što si stariji, sve se više očituje |
| | |
![]() |
| Tagovi: koje, vam, zao, zivotine |
« Konji
|
Veliki pes »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.