| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kojeg kućnog ljubimca imate? u Život i Stil forumu; Čekam psa, a imam mačka i 3 mačke, i još svega ali nisu ljubimci nego zoo... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojeg kućnog ljubimca imate? | |||
| Psa | | 46 | 58.23% |
| Mačku | | 28 | 35.44% |
| Ribice | | 9 | 11.39% |
| Ptice | | 11 | 13.92% |
| Hrčka | | 8 | 10.13% |
| Kornjaču | | 4 | 5.06% |
| Ostalo | | 9 | 11.39% |
| Nemam kućnog ljubimca | | 11 | 13.92% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Čekam psa, a imam mačka i 3 mačke, i još svega ali nisu ljubimci nego zoo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? imam dva psa (Sion i Švrćo) i dvije macke( Šime i Sara) ![]() i nekada sam imao 2 ribice ali su naucile leđno nakon sto se brat brinuo za njim 2 dana ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| MrCina | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Citat:
sorry, ovo je mozda samo meni smijesno ![]() a ja imam tri djukele...rota Ronnija i dva... nisam sigurna sta su...uglavnom Crni i Žuti...bili smo vrlo mastoviti pri smisljanju imena ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Psa Lux-a i mačka Ninija
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Citat:
Ma ozdravit će Lary bit će on dobro
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, kojeg, kucnog, ljubimca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.

sorry, ovo je mozda samo meni smijesno
nisam sigurna sta su...uglavnom Crni i Žuti...bili smo vrlo mastoviti pri smisljanju imena
inače moj se pas zove Lary(lari)