| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kojeg kućnog ljubimca imate? u Život i Stil forumu; Ja od jucer imam peseka Bonya....mali ima mjesec i pol dana.... Btw. Spasoje drzim fige za tvog peseka sad ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojeg kućnog ljubimca imate? | |||
| Psa | | 46 | 58.23% |
| Mačku | | 28 | 35.44% |
| Ribice | | 9 | 11.39% |
| Ptice | | 11 | 13.92% |
| Hrčka | | 8 | 10.13% |
| Kornjaču | | 4 | 5.06% |
| Ostalo | | 9 | 11.39% |
| Nemam kućnog ljubimca | | 11 | 13.92% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Ja od jucer imam peseka Bonya....mali ima mjesec i pol dana.... Btw. Spasoje drzim fige za tvog peseka sad od kad ga ja imam postala sam osjetljivija na životinje ....ubila bi bilo koga tko bi mi ozlijedio Bonya.... to se ne smije
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? oh, meni je puna kuća ![]() 5 štenaca(labrador retriver, zlatni retriver, njemački ovčar, samojed i haski), 2 mačke, pun akvarijum ribica, i jedan hrčak živim u veeeelikom stanu sa njima (manji ni ne smijem imati ) ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Ja imam mačketinu debelu - Cleopatru i hrčkicu Azrilu. Imah i ribice - Ribarića i Svimera, al odapeli:-(
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? mog psa su nažalost uspavali sad pred neki dan bio je jako bolestan ![]() ps.možda uzmem nekog novog ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Citat:
Onda ti toplo savjetujem da spasiš nekog peseka iz azila![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? tnx ![]() možda i budem ako stari dozvoli...jer on ne voli pse baš (meni ti pas bio uglavnom kod bake) prve 2-3 god je kod mene bio,moram starog nagovorit nekako, a to će biti teško
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Pasa jednog i dlakavu nakupinu buhljih govana zvanu mačka.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, kojeg, kucnog, ljubimca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

sad od kad ga ja imam postala sam osjetljivija na životinje
to se ne smije