| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kojeg kućnog ljubimca imate? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Oggy i dlakavu nakupinu buhljih govana zvanu mačka.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojeg kućnog ljubimca imate? | |||
| Psa | | 53 | 59.55% |
| Mačku | | 30 | 33.71% |
| Ribice | | 11 | 12.36% |
| Ptice | | 13 | 14.61% |
| Hrčka | | 10 | 11.24% |
| Kornjaču | | 4 | 4.49% |
| Ostalo | | 11 | 12.36% |
| Nemam kućnog ljubimca | | 12 | 13.48% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 89. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-08
Poruka: 9
![]() | Ja imam francuskog buldoga,jako je razigran,ima godinu dana,te stalno ga drugi psi napadaju,jer laje na njih,tj.poziva ih na igru,a njima se neda! Za mene je to najbolja pasmina,preslatki su i predragi! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? e ne secam se jel sam vec pisal tu....dva pesa imam doma.....al posto imam dvoriste jednostavnije je....uglavnom...jedan je mjesanac zlatnog retrivera i njemackog ovcara a drugi je mjesanac dalmatinca i jos nekog ovcara....jedini problem koji imam z njima je to da mi bjeze iz dvorista....makar su rijetko na lancu moraju oni brisnut van...stas....pseca posla....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? ja imam 2 psa, 9 ili 10 maca(neznam ni ja vise) papigu i kornjacu
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate?
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, kojeg, kucnog, ljubimca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.