| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kojeg kućnog ljubimca imate? u Život i Stil forumu; psa... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojeg kućnog ljubimca imate? | |||
| Psa | | 46 | 58.23% |
| Mačku | | 28 | 35.44% |
| Ribice | | 9 | 11.39% |
| Ptice | | 11 | 13.92% |
| Hrčka | | 8 | 10.13% |
| Kornjaču | | 4 | 5.06% |
| Ostalo | | 9 | 11.39% |
| Nemam kućnog ljubimca | | 11 | 13.92% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Tarantule? Svaka ti čast, ja mislim da ne bih mogla spavati u istoj kući s njima. ![]() Citat:
![]() Inače, ja imam dva ogromna mačka i dvije crvenouhe kornjačice koje napreduju i rastu iz dana u dan. Izgleda da sve životinje koje ja imam moraju poprimiti velike dimenzije (u ne tako velikom roku). ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 42
![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Hm, kako opisati mačka koji je živa karikatura mačjeg roda (a ne znam staviti sliku ).Poluperzijska debela ljenčina od 8 kg, koji kad zine izgleda k´o morž - ostali su mu samo gornji očnjaci-ostalo ispalo od starosti (14 god. puni u lipnju). Smijeh od "psa"-križanac terijera i hrv. ovčara. Tzv.Skočipas!!! Ženka,8mj, Blanka Vlašić pasijeg roda,skače 1,5m u vis i još se okrene za 360° u zraku!!Jaaako voli lajati - tako da nas zbog nje mrzi pola ulice ![]() U vrtnom jezercu : koi šarani - yeeaaah,preživjeli ovu opaku zimu i sloj od 10cm leda,plivali neki dan!!!
__________________ if you can´t take the pain, don´t play the game |
| | |
| | #47 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? nažalost nemam,ali tjela bi imati macu... (imala sam psa,macu,hrčka,ribice,i papigu) a sada nemam ništa ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, kojeg, kucnog, ljubimca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

bio je jako bolestan

Ženka,8mj, Blanka Vlašić pasijeg roda,skače 1,5m u vis i još se okrene za 360° u zraku!!