| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kojeg kućnog ljubimca imate? u Život i Stil forumu; Lep,negovan mačak.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojeg kućnog ljubimca imate? | |||
| Psa | | 46 | 58.23% |
| Mačku | | 28 | 35.44% |
| Ribice | | 9 | 11.39% |
| Ptice | | 11 | 13.92% |
| Hrčka | | 8 | 10.13% |
| Kornjaču | | 4 | 5.06% |
| Ostalo | | 9 | 11.39% |
| Nemam kućnog ljubimca | | 11 | 13.92% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 39
![]() | imam macu..perzijsku..peseka..labrador..patuljastog zekica,cupavog bijelog..papigicu,kornjacu,ribice,hrcka..i jos sam imala brdo macaka koje su ili poginule il nestale..jedno vrijeme su mi u kuci bile 14 macaka...ludilo..moji lude sa mnom..obozavam zivotinje.. ...imala i tarantulu al njese tebala rijesiti zbog mame |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 63
![]() | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Evo našeg najnovijeg člana obitelji... ![]() Još je tu i zlatni retriever i dvije starije mace...
__________________ Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru... ]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Peseka, njemači oštrodlaki ptičar.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kojeg kućnog ljubimca imate? Više nemam. Imala sam mačka, uginuo je prije godinu i pol ![]() Tomi.jpg I psa, ali kod bake, isto je uginula, 3 mjeseca nakon mačka.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, kojeg, kucnog, ljubimca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

...imala i tarantulu al njese tebala rijesiti zbog mame