| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? u Život i Stil forumu; Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac.Ja sam uvijek imala mačke i dandanas imam 3 mačke.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? Ja sam imala farmu kućnih ljubimaca, pošto sam do rata živjela u kući s veeelikim dvorištem, imali smo kanarince, pse, mačke, koze..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? ...paunove, fazane, srne...ne mogu se ni sjetiti svih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? Ja sam imala mačka i to se zvao Garfild, u biti je to bio mačak od mog strica, a pošto je on živio s nama bio je i moj. Ajme, ja sam ga gnjavila, ljubakala... Nikada više nisam imala mačku poslije njega. Samo pse. I da, deda na selu je imao ovce... predobre životinje ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? hahaha... ja nažalost imam 2 mlađa brata... a prvi kućni ljubimac mi je bio mačak Žučo...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koji je bio vaš prvi kućni ljubimac? prije brata sam imala vodenu kornjaču,kad mi je dosadila sam je bacila u wc! (smrdila je i imala sam 3 godine)šteta što ne postoje veći wc-i da bacim i brata šalim se,nije više tako loš
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, koji, kucni, ljubimac, prvi, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.