| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kornjača kao kućni ljubimac u Život i Stil forumu; Ekipo molim vas za pomoc, kupujemo malu kornjacu frendu za rodendan, prihvacamo sve prijedloge: kako urediti akvarij, kakav treba biti (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: KOrnjača kao kućni ljubimac Ne mogu vjerovati da na ovoj temi nitko nije ništa napisao i tako već pola godine. Eh, da sam ja bila tu u lipnju...To su tako slatke i zahtjevne životinjice. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kornjača kao kućni ljubimac Nemam baš neku želju imati kornjaču, iako su mi jako slatke. Jao jednom prilikom se moja kujica igrala s velikom kornjačom, susjeda ju je izvela van na livadicu, kornjačica je bila baš neka simpatična, dok je moja kujica u čudu gledala kao "šta je sad to, kakvo je to stvorenje " pa je počela u igri lajati na nju, skakati oko nje a ova se nije ništa uplašila, samo je veselo tapkala svojim putem ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kornjača kao kućni ljubimac ja sam imala nekoliko vodenih kornjačica, ali prve dvije su dosta brzo uginule jer smo ih hranili samo onom suhom hranom iz pet shopova. Tako su nam rekli i jadne su brzo uginule, nismo znali da ih je potrebno i dodatno hraniti. Onda smo ponovo uzeli dvjie male slatke kornjačice koje su u početku bile dugačke oko 5 cm, a izrasle su u dvije velike kornjačice dugačke 15-16cm A pošto su živjele su u akvariju od 50 l morali smo ih dati jer više nije bilo mjesta
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Kornjača kao kućni ljubimac A dobro, dijete k'o dijete. Vjerojatno je ovaj dečko već odavno kupio te kornjačice i njemu više savjet ne treba, ali bih poručila svima koji imaju tu namjeru da dobro razmisle prije nego ju kupe. Zahtjevnija je nego izgleda, i da bi dugo živjela i bila sretna potrebno joj je osigurati jako dobre uvjete. Ako nekom treba, za dodatne informacije - tu sam. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Kornjača kao kućni ljubimac Udomili smo malu kornjaču (istu kakvu imaš u avataru) jer ju vlasnica nije smjela zadržati (mama joj nije dala). Bolesna je, ima zatvorene oči, veterinar nam je dao nešto za to i još joj mažemo oči sa bivacin masti i kupamo ju u kamilici ali več jedno pet dana nije ništa jela. Pitanje je: kako ju natjerati da jede. Dajemo joj brikete i crviće, jetricu, salatu, čak smo joj i živu glistu dali ali ništa. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 2
![]() | Re: Kornjača kao kućni ljubimac Citat:
Bivacin ne služi za upalu oka i njegova svrha je sasvim drugačija kao antibiotika,ide se direktno Neomycinom i Cloraphenikol kapima koje se kupuju u humanoj apoteki. Ekipa na kornjace.hr - Naslovnica će ti najbolje ukazati za hitnost i nužnost prevencije jer tamo ima dosta obrađenih članaka i tema u vezi toga. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kao, kornjaca, kucni, ljubimac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

" pa je počela u igri lajati na nju, skakati oko nje a ova se nije ništa uplašila, samo je veselo tapkala svojim putem 

A pošto su živjele su u akvariju od 50 l morali smo ih dati jer više nije bilo mjesta