Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kućni ljubimci u Život i Stil forumu; Prekrasan je, slatkica ˝mala˝....

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-08, 10:55   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,056
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Kućni ljubimci

Prekrasan je, slatkica ˝mala˝.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 11:57   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

Imam psa pekinezera,taj pas je totalno blesav,moram ga opalit svaki dan par puta da mu dodje pamet,inace je lud kao i ja i super se slazemo
Cudomix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 00:39   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 6
Bodljica se izdvaja iz mase

Dobar večer
evo da vam se malo javimo moja ježica Finica se probudlila oko 19,30 prošetala ..popapala malo jabuke ...pa opet šetnjica ...malo... ustvari puno smo se izmazili ,
e onda smo došli do tanjurića i popapali nešto konkretno Wiskas .teletina i to sa žličicom ..opet otišli znatižljno vani jer je već pala noć i sve smo obišli i pretražili ...popapali koju bubicu kod nas to zovu nakule i vratili se kući ...
is,orili smo se i sad se izležava,o iza košare ...sve četiri nožice smo ispružili ...velika mama Bodljica se pomalo sprema na spavanje ...toliko od nas za večeras .
Niste znali da se ježevi ako su mali daju lijepo pripitomiti, postaju pravi kućni ljubimci ..pametni su i još puno toga...moja ježica je najbolji primjer zato smo joj otvorili blog i ima puno filmića i puno prijetelja iz cijelog svijeta
Želimo vam laku noć i ako imate kućnog ljubimca mazite ga ...pazite i on če vas voljeti najviše na svijetu vjerujte nam šusa :
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 10:26   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,031
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Baš super, i ja sam imala ježa, dosta davno, ali mi ga je bilo žao držat u kući pa sam ga pustila u vrt. Nakon toga me godinama noću znao posjećivat i dolazit mi ispod prozora. Sad više ne živim na istom mjestu, pa ne znam šta je s ježekom, ali prošle godine sam vidjela jednog ovdje. Možda je došao za mnom
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:39   #15 (permalink)
Starter

Dobar dan Bluebird ..hvala što si se javila
vjerujem da je ježek došao za tobom
oni se inače zadržavaju na onim mjestima gdje nema velike buke i gdje dobivaju papicu ili ako su u vrtu tamo si prave skloništa i lijeti se pripremaju za zimu tako da se dobro napapaju jer do 9 mjeseca trebaju postići određenu kilažicu kako bi nesmetano mogli nanati cijelu zimu , a ako to ne postignu znaju se probuditi i tražiti hranu a zimi ima manje hrane pa se smrznu i tako ugibaju.
Inače ježevi jako stradavaju na svim našim cestama
oni se smotaju u smotuljak i misle da su tako zaštičeni , trebalo bi vozače na neki način obavijestiti nekim prometnim znakom da dolaze na područje gdje ježići prelaze cestu , a ako ih sretnu trebaju ih samo uzeti i prenjeti na drugu stranu i to je to .
Vjerujem da će se i te životinjice kao i kune na taj način više moći zaštititi od gaženja .
Inače imam svoj blog o svojoj ježici koja je danas navršila 2 godine i 11 mjeseci , pitoma je i prava je maza ....ako budeš imala vremena svrati na ježev blog
tamo imamo puno sličica i filmića .
Lijep pozdrav od moje mazice ježice Finice i velike mame Bodljice ...tako i ja imam svoje ime
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 14:23   #16 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

slatki ježeki

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 14:56   #17 (permalink)
Starter

Pozdravčić daidza ..baš nam je drago da si se javila
evo Finica još spava budi se navečer od 20,30 do 21,30 zavisi kakvo je vrijeme vani ...uskoro ću staviti još sličica a do tada možeš svratiti ako poželiš na ježev blog.
A ja ode na kupanje jer je vrućeeeee
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 15:18   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,240
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Imala bijelo-sivog Shi-Tzu-a.. Preslatki su mi oni..
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 16:26   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,031
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: Bodljica Pogledaj Poruke
Dobar dan Bluebird ..hvala što si se javila
vjerujem da je ježek došao za tobom
oni se inače zadržavaju na onim mjestima gdje nema velike buke i gdje dobivaju papicu ili ako su u vrtu tamo si prave skloništa i lijeti se pripremaju za zimu tako da se dobro napapaju jer do 9 mjeseca trebaju postići određenu kilažicu kako bi nesmetano mogli nanati cijelu zimu , a ako to ne postignu znaju se probuditi i tražiti hranu a zimi ima manje hrane pa se smrznu i tako ugibaju.
Inače ježevi jako stradavaju na svim našim cestama
oni se smotaju u smotuljak i misle da su tako zaštičeni , trebalo bi vozače na neki način obavijestiti nekim prometnim znakom da dolaze na područje gdje ježići prelaze cestu , a ako ih sretnu trebaju ih samo uzeti i prenjeti na drugu stranu i to je to .
Vjerujem da će se i te životinjice kao i kune na taj način više moći zaštititi od gaženja .
Inače imam svoj blog o svojoj ježici koja je danas navršila 2 godine i 11 mjeseci , pitoma je i prava je maza ....ako budeš imala vremena svrati na ježev blog
tamo imamo puno sličica i filmića .
Lijep pozdrav od moje mazice ježice Finice i velike mame Bodljice ...tako i ja imam svoje ime
Malo sam svratila na blog, jako lijepe slike, ježići su preslatki!
Što se tiče ježeva na cesti, bilo bi dobro upozoriti nekakvim znakom al problem je što mnogi ljudi nisu tako obzirni da prikoče, a kamoli stanu da bi ga maknuli s ceste.
Zanima me, koliko dugo žive?
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 18:22   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja isto pogledala blog, preslatki ježevi... i još mi je draže vidjet koliko su voljeni i maženi i paženi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kucni ljubimci

« Jež | Ime za psa »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108