| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kućni ljubimci u Život i Stil forumu; Prekrasan je, slatkica ˝mala˝.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 6
![]() | Re: Kućni ljubimci Dobar večer evo da vam se malo javimo moja ježica Finica se probudlila oko 19,30 prošetala ..popapala malo jabuke ...pa opet šetnjica ...malo.. . ustvari puno smo se izmazili ,e onda smo došli do tanjurića i popapali nešto konkretno Wiskas .teletina i to sa žličicom ..opet otišli znatižljno vani jer je već pala noć i sve smo obišli i pretražili ...popapali koju bubicu kod nas to zovu nakule i vratili se kući ... is,orili smo se i sad se izležava,o iza košare ...sve četiri nožice smo ispružili ...velika mama Bodljica se pomalo sprema na spavanje ...toliko od nas za večeras . Niste znali da se ježevi ako su mali daju lijepo pripitomiti, postaju pravi kućni ljubimci ..pametni su i još puno toga...moja ježica je najbolji primjer zato smo joj otvorili blog i ima puno filmića i puno prijetelja iz cijelog svijeta Želimo vam laku noć i ako imate kućnog ljubimca mazite ga ...pazite i on če vas voljeti najviše na svijetu vjerujte nam šusa : ![]()
__________________ Blog o mojoj ježici |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kućni ljubimci Baš super, i ja sam imala ježa, dosta davno, ali mi ga je bilo žao držat u kući pa sam ga pustila u vrt. Nakon toga me godinama noću znao posjećivat i dolazit mi ispod prozora. Sad više ne živim na istom mjestu, pa ne znam šta je s ježekom, ali prošle godine sam vidjela jednog ovdje. Možda je došao za mnom ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: Kućni ljubimci Dobar dan Bluebird ..hvala što si se javila vjerujem da je ježek došao za tobom ![]() oni se inače zadržavaju na onim mjestima gdje nema velike buke i gdje dobivaju papicu ili ako su u vrtu tamo si prave skloništa i lijeti se pripremaju za zimu tako da se dobro napapaju jer do 9 mjeseca trebaju postići određenu kilažicu kako bi nesmetano mogli nanati cijelu zimu , a ako to ne postignu znaju se probuditi i tražiti hranu a zimi ima manje hrane pa se smrznu i tako ugibaju. Inače ježevi jako stradavaju na svim našim cestama oni se smotaju u smotuljak i misle da su tako zaštičeni , trebalo bi vozače na neki način obavijestiti nekim prometnim znakom da dolaze na područje gdje ježići prelaze cestu , a ako ih sretnu trebaju ih samo uzeti i prenjeti na drugu stranu i to je to . Vjerujem da će se i te životinjice kao i kune na taj način više moći zaštititi od gaženja . Inače imam svoj blog o svojoj ježici koja je danas navršila 2 godine i 11 mjeseci , pitoma je i prava je maza ....ako budeš imala vremena svrati na ježev blog tamo imamo puno sličica i filmića . Lijep pozdrav od moje mazice ježice Finice i velike mame Bodljice ...tako i ja imam svoje ime ![]()
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Kućni ljubimci slatki ježeki ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Kućni ljubimci Pozdravčić daidza ..baš nam je drago da si se javila evo Finica još spava budi se navečer od 20,30 do 21,30 zavisi kakvo je vrijeme vani ...uskoro ću staviti još sličica a do tada možeš svratiti ako poželiš na ježev blog. A ja ode na kupanje jer je vrućeeeee ![]()
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kućni ljubimci Citat:
! Što se tiče ježeva na cesti, bilo bi dobro upozoriti nekakvim znakom al problem je što mnogi ljudi nisu tako obzirni da prikoče, a kamoli stanu da bi ga maknuli s ceste. Zanima me, koliko dugo žive?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucni ljubimci |
« Jež
|
Ime za psa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.

. ustvari puno smo se izmazili ,