| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kućni ljubimci u Život i Stil forumu; Kako je cmican... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 9
![]() | Re: Kućni ljubimci Fufufffu ahaa vidim dragi moji da vam se sviđa moja ježica Finica ..a netko je bio jako vrijedan i stavio sličicu ...ma da slikala sam ja nju ispod komode .. a ona se namjestila i zar nije lijepo ispala .. a bilo nam je vruće ![]() Dođite na Ježev blog 19.08.2008. moja bodljikava mazica Finica slavi treći rođendan a pripreme su već sada . Mene Finica zove Bodljica ili velika mama pa možete i vi ... Puno lipih pozdrava s mora od nas fufufu fuffffufufufufufufffffuf Ginica & Bodljica
__________________ Blog o mojoj ježici Zadnji Uredio Bodljica : 17-08-08 u 17:03. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 236
![]() | za sad nemam niti jednog kucnog ljubimca.imala sam prije kornjace,a htjela bi imat 1.psa,2.tvora,3.zamorca,... i jos puno njih.al (naravno) mama i tata mi ne daju. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni ljubimci moja sestra ima pravi mali zoo - dva papagaja (tigrice), dva macka, jednog psa kojeg je neki dan donijela kuci, nasla ga na ulici, dva hrcka, dvije male kornjace, jedog goluba...ne mogu se vise sjetit najveci je problem kad oni odu na more a ja ostanem kuci, pola dana mi prodje samo u hranjenju i ciscenju za zivotinjama! a sta cu kad nju to veseli, 10godina joj!
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 9
![]() | Fu fu samo da se javim , Finica je dobro , uglavnom malo duže spava i budi se navečer oko 21,50 ili 22,10 . Kada se probudi ima svoj uobičajeni ritual šetanje i razgledavanje ..zna ako je nešto novo ona to odmah primjeti. Papica dolazi poslije ...prvo jabuka potom maleni komadić banane , ponekad malkice ananasa , a sada ima grižđa i to mljac mljac ...obožava ...onda opet prošeta i potom na tanjurić gdje je čeka podgrijana večerica...nije loše aaaaa .Rvo svima jedan lijep pozdrav ...moj kućni ljubimac je ipak jež ...to su ne samo slatke životinjice nego jako privržene i umiljate ...moja Finica stvarno sve razumije koliko god se to nekome možda čini nevjerovatnim ...istina je i ja to znam već punih tri godine ...sada je mazim i jako pazim jer polako dolazi zima i spavanje če biti duže . Pozdravčić od Bodljice& Finice ![]() ![]()
__________________ Blog o mojoj ježici Zadnji Uredio Bodljica : 01-10-08 u 23:12. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucni ljubimci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:37.

Preslatka slika
vrijedan i stavio sličicu ...
treći rođendan 

najveci je problem kad oni odu na more a ja ostanem kuci, pola dana mi prodje samo u hranjenju i ciscenju za zivotinjama! a sta cu kad nju to veseli, 10godina joj!
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
oko 21,50 ili 22,10 . Kada se probudi ima svoj uobičajeni ritual šetanje i razgledavanje ..zna ako je nešto novo ona to odmah primjeti. Papica dolazi poslije ...prvo jabuka potom maleni komadić banane , ponekad malkice ananasa , a sada ima grižđa i to mljac mljac ...obožava ...onda opet