| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Labradori u Život i Stil forumu; Evo napravit ću ovu temu za ljude koji imaju djecu,a djeca žele psa.Idealan pas za djecu je labrador ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Labradori Evo napravit ću ovu temu za ljude koji imaju djecu,a djeca žele psa.Idealan pas za djecu je labrador ili golden retriever.Možda bolje labrador jer je kratkodlaki pas.Psi su vrlo pogodni za djecu,mirni su,vole društvo,i ako vam je dosadno uvijek su raspoloženi za šetnju.Ovo mogu i potvrditi ljudi koji imaju te pse,ja imam crnog labradora i vrlo je zahvalan pas i nikada nisam požalio što sam ga kupio.Nije baš neki čuvar kuće,ali ima dosta glasan lavež.Ubacite i neke svoje primjere,spomenite i neke druge slične pasmine. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-01-07 Godina: 20
Poruka: 17
![]() | Re: Labradori Citat:
možeš li mi reći cijenu njih sa rodovnicom može i na PM | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 30
![]() ![]() | Re: Labradori ja imam labradora,ime mu je atilla a potjece iz loze strongwind,ima 5 godina i razmazeni je gad...shala mislili smo da je jedini labrador koji ne zna plivati al on se zainatio i pokazao da je ne samo dobar plivac nego i roni(carobna teniska loptica)! atilla je prvi labrador i prvi "kucni" pas kojeg imamo,prije njega je 13 godina gospodario njemacki ovcar BEN!jako voli macke i druge pse,malu djecu i ljude koji ga se boje jer odmah nadje zadatak-osloboditi ih straha od psa. izvrsno se slaze s malom djecom dapace ponasa se kao njihov osobni cuvar. bratic i sestricna prakticki su prohodali uz njega jer je on strpljivo hodao uz njih i dopustao im da se uhvate za njega dok hodaju! jako vole ljude i jako su druzeljubivi a ponekad se i prave vazni. vole igru a najvise aport jer je ipak "on" donio tu lopticu,stap....... osjecaju kada je netko bolestan,tuzan i kada nekog nesto boli.... eto nemam vise inspiracije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori Kad sam prije dva mjeseca bila u Vodicama, sunčam se ujutro na plaži (bilo je možda još 5 ljudi) i neki medeni crni labrador dođe do mene i počne skakutati i uzimati mi stvari. Bio je presladak... Htio se maziti i igrati cijelo vrijeme. Nitko nije znao čiji je iako je imao ogrlicu i lijepo izgledao, valjda negdje u blizini živi pa su ga pustili da se istrči. Svakih 5 min bi ušao u more i otplivao, čak i malo zaronio, onda bi se istresao i počeo valjati u pijesak, to mi je bilo tako slatko. Što je najbolje, svi su ga tjerali od sebe a meni je bio toliko drag da sam ga mazila i čak mi je strgao malo tajice i kremu sam morala baciti koliko je grickao i navlačio. Onda se uskoro smirio i nastavio ležati kraj mene, kao da je moj. Predivno... Tu i tamo me polizao po nogama. Imaju divno nježno lice i tako tople okice i strašno su zaigrani. Onda je prošao neki par s djetetom i pasić se zatrčao prema njima i skakao malo oko njih a tata je vikao na njega: "Bježi, bježi, gubi se ajde!!!" . A pas kao iz inata ih nije puštao na miru već se htio igrati. I frajer se okrene meni: "Sorry ono, nismo zainteresirani za igru!". A ja ga gledam i šutim... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Labradori ja imam labradoricu i mogla bi sada pisati 3 dana o njoj. najbolji,najljepši i najpametniji psi-stvarno sam ih imala svakakvih pa mogu usporediti. to je u svakom pogledu PRAVI PAS. voli te neizmjerno,raduje ti se i sluša te.jedino to kada su u pitanju djeca-moja debela ih toliko voli da postane nezgrapna...koje god djete dođe kod nas toliko se jadna razveseli da počne skakati po njima,lizati ih,navlačiti...pa se jadna djeca uplaše-nije svjesna svoje veličine i snage....! a i što se tiče dlake-istina da je kratka,ali je i oštra pa kada se pozabija u tepih nebi ju usisao naznam sa čim-al to je jedina mana. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori pa imas pravo to s dlakom,malo je ostra,ali meni to ne predstavlja problem,pas mi nije cesto na tepihu,uglavnom je tamo gdje ga nema,a ono da su najpametniji psi to je stvarno istina,tako brzo sve nauce,divni su,ja imam labradoricu staru 2 i pol godinu,preslatka je
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: labradori, psi za djecu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

. A pas kao iz inata ih nije puštao na miru već se htio igrati. I frajer se okrene meni: "Sorry ono, nismo zainteresirani za igru!". A ja ga gledam i šutim...