Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Labradori u Život i Stil forumu; Evo napravit ću ovu temu za ljude koji imaju djecu,a djeca žele psa.Idealan pas za djecu je labrador ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-07, 11:58   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Labradori

Evo napravit ću ovu temu za ljude koji imaju djecu,a djeca žele psa.Idealan pas za djecu je labrador ili golden retriever.Možda bolje labrador jer je kratkodlaki pas.Psi su vrlo pogodni za djecu,mirni su,vole društvo,i ako vam je dosadno uvijek su raspoloženi za šetnju.Ovo mogu i potvrditi ljudi koji imaju te pse,ja imam crnog labradora i vrlo je zahvalan pas i nikada nisam požalio što sam ga kupio.Nije baš neki čuvar kuće,ali ima dosta glasan lavež.Ubacite i neke svoje primjere,spomenite i neke druge slične pasmine.
mirin979 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 12:48   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-01-07
Godina: 20
Poruka: 17
cavtat_racing se izdvaja iz mase
Re: Labradori

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Evo napravit ću ovu temu za ljude koji imaju djecu,a djeca žele psa.Idealan pas za djecu je labrador ili golden retriever.Možda bolje labrador jer je kratkodlaki pas.Psi su vrlo pogodni za djecu,mirni su,vole društvo,i ako vam je dosadno uvijek su raspoloženi za šetnju.Ovo mogu i potvrditi ljudi koji imaju te pse,ja imam crnog labradora i vrlo je zahvalan pas i nikada nisam požalio što sam ga kupio.Nije baš neki čuvar kuće,ali ima dosta glasan lavež.Ubacite i neke svoje primjere,spomenite i neke druge slične pasmine.
ja kupujem labradora
možeš li mi reći cijenu njih sa rodovnicom može i na PM
cavtat_racing je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 22:15   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 20
boris569 se izdvaja iz mase

mislim da kod odabira labradora nećeš pogriješiti, to su stvarno psi za svaki dom. Mislim da cijena nebi smjela biti veća od cca. 500€
boris569 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 20:02   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

mislim da bi djeca rađe uređivala nekog dugodlakog psa
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 11:51   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 30
bebach se izdvaja iz masebebach se izdvaja iz mase

ja imam labradora,ime mu je atilla a potjece iz loze strongwind,ima 5 godina i razmazeni je gad...shala
mislili smo da je jedini labrador koji ne zna plivati al on se zainatio i pokazao da je ne samo dobar plivac nego i roni(carobna teniska loptica)!
atilla je prvi labrador i prvi "kucni" pas kojeg imamo,prije njega je 13 godina gospodario njemacki ovcar BEN!jako voli macke i druge pse,malu djecu i ljude koji ga se boje jer odmah nadje zadatak-osloboditi ih straha od psa.
izvrsno se slaze s malom djecom dapace ponasa se kao njihov osobni cuvar.
bratic i sestricna prakticki su prohodali uz njega jer je on strpljivo hodao uz njih i dopustao im da se uhvate za njega dok hodaju!
jako vole ljude i jako su druzeljubivi a ponekad se i prave vazni.
vole igru a najvise aport jer je ipak "on" donio tu lopticu,stap.......
osjecaju kada je netko bolestan,tuzan i kada nekog nesto boli....
eto nemam vise inspiracije
bebach je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 09:09   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Kad sam prije dva mjeseca bila u Vodicama, sunčam se ujutro na plaži (bilo je možda još 5 ljudi) i neki medeni crni labrador dođe do mene i počne skakutati i uzimati mi stvari. Bio je presladak... Htio se maziti i igrati cijelo vrijeme. Nitko nije znao čiji je iako je imao ogrlicu i lijepo izgledao, valjda negdje u blizini živi pa su ga pustili da se istrči.
Svakih 5 min bi ušao u more i otplivao, čak i malo zaronio, onda bi se istresao i počeo valjati u pijesak, to mi je bilo tako slatko. Što je najbolje, svi su ga tjerali od sebe a meni je bio toliko drag da sam ga mazila i čak mi je strgao malo tajice i kremu sam morala baciti koliko je grickao i navlačio. Onda se uskoro smirio i nastavio ležati kraj mene, kao da je moj. Predivno... Tu i tamo me polizao po nogama. Imaju divno nježno lice i tako tople okice i strašno su zaigrani.
Onda je prošao neki par s djetetom i pasić se zatrčao prema njima i skakao malo oko njih a tata je vikao na njega: "Bježi, bježi, gubi se ajde!!!". A pas kao iz inata ih nije puštao na miru već se htio igrati. I frajer se okrene meni: "Sorry ono, nismo zainteresirani za igru!". A ja ga gledam i šutim...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:24   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 20
boris569 se izdvaja iz mase

kad je bilo to u vodicama, ja sam skoro svaki dan sa svojim tamo u šetnji...
Star 23-08-07, 14:27   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam isto vidjela nekog crnog "labradora" koji luta tamo u Vodicama, samo nije labrador nego križanac labradora... možda to nije taj.
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 14:19   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ja imam labradoricu i mogla bi sada pisati 3 dana o njoj. najbolji,najljepši i najpametniji psi-stvarno sam ih imala svakakvih pa mogu usporediti. to je u svakom pogledu PRAVI PAS. voli te neizmjerno,raduje ti se i sluša te.jedino to kada su u pitanju djeca-moja debela ih toliko voli da postane nezgrapna...koje god djete dođe kod nas toliko se jadna razveseli da počne skakati po njima,lizati ih,navlačiti...pa se jadna djeca uplaše-nije svjesna svoje veličine i snage....! a i što se tiče dlake-istina da je kratka,ali je i oštra pa kada se pozabija u tepih nebi ju usisao naznam sa čim-al to je jedina mana.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 11:39   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

pa imas pravo to s dlakom,malo je ostra,ali meni to ne predstavlja problem,pas mi nije cesto na tepihu,uglavnom je tamo gdje ga nema,a ono da su najpametniji psi to je stvarno istina,tako brzo sve nauce,divni su,ja imam labradoricu staru 2 i pol godinu,preslatka je
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: labradori, psi za djecu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111