| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Labradori u Život i Stil forumu; tko me nebi htio???????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Labradori ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori Slatki su vam psi ![]() Prijateljica je prije par mjeseci nabavila labradora, i nažalost već sa 3 mj je dobio displaziju kukova, njezinim neznanjem i nepažnjom se bolest pospješila.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori ni moja ne miruje,samo ako se igra pa kad se umori malo odspava inace je stalno budna,ali po noci kad ja spavam spava i ona cijelu noc
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Labradori to da,kad je tjeramo navečer van na spavanje pobjegne u našu sobu i legne kraj kreveta a glavu zabije među cape(kao sakrije se da ju nevidimo)....naravno,kad ju vidiš takvu nemožeš je istjerati iz zobe...i spava cjelu noć i nemiče se dok se mi ne probudimo.. imam jedno pitanje za vas koji imate kuje...koliko im dugo mjesečnica traje-znam da je malo pitanje glupo,ali zanima me....mi svoju ovih dana nepuštamo u kuću-jako krvari i to traje po 2 tjedna,da li je to zato što je veliki pas ili je štos u nečem drugom...uglavno krvarenja su obilna i dugo traju. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori moj pas je jos prilicno mlad,ali krvarenja traju 10-15 dana,ali najveca su do ovih 10 dana,kasnije nesto manje...nisam bas primjetio obilno krvarenje,ali bude krvi svagdje,u tih par dana treba malo pripaziti gdje je pas,ne pustati ga na ulicu i slicno...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Labradori a joj mirine nadam se da imaš dvorište (nisam skužila jel imaš kujicu ili....) uglavnom moja za te dane bude u dvorištu i to bude kao da je masovna tuča bila,fleka od krvi gdje god staneš... no dobro ništa to nije strašno ako je normalno,jer ipak su to velike cure pa je zato tako i obilno....valjda. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori da imam kujicu...imam i dvorište,ali kod mene nisu toliko velike fleke pa je mogu drzati i unutra,ali i inace je pas vise na dvoristu...posebno ako je lijepo vrijeme...
| | |
![]() |
| Tagovi: labradori, psi za djecu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.