ne volim ih, s takvim ljudime ne komuniciram vise nego je nuzno i to je to.
Raspravljate o temi Ljudi koji ne vole životinje u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Kako se slažete s ljudima koji ne vole životinje i što mislite o njima?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ne volim ih, s takvim ljudime ne komuniciram vise nego je nuzno i to je to.
takva mi je jedna frendica... mrzi životinje i malu djecu....
ja to jednostavno nemogu razumjet
slažem se s njom u svemu osim u tome....
naucila je s vremenom da te izljeve mržnje zadrži za sebe i da se suzdrži od glupih komentara kad je u mojoj blizini!
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
mislim da tko ne voli životinje ne voli ni ljude
ma daj molim te...
moji starci npr. iako su odrasli na selu okruženi životinjama nikada prema njima nisu osjećali privrženost i nikada nisam imao ikakvog kućnog ljubimca...
to ne znači da su loši ljudi i da žele smrt svemu što hoda ,a nije ljudsko...
ja s druge strane obožavam živine pogotovo macei kad se preselim definitivno ću imat neku zvijer
![]()
Njihova svar, nisu mi ništa više ili manje draži. Svatko ima pravo na vlastite izbore i afinitete, problem je što su, shodno svom izboru, ljudi u društvu drugačije vrednovani![]()
Ni ja ih ne volim, i želim ih podalje od sebe.
I ne shvaćam to. Životinje su dio prirode, dio ovog divnog planeta. Kako netko može ne voljeti ih?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ista stvar je i u mojoj obitelji! moji starci su sa sela, ali nikad nisu bas voljeli zivotinje. no, ipak sam ih kao dijete uspjela namolit da mi kupe zivotinju, pa sam tako imala ribice, hrcke, kunica... doduse, imamo malen stan pa niti ne mozemo imati nesto vece![]()
ne mislim da su ti ljudi losi, niti da ih se treba na bilo koji nacin osudjivati zbog toga... to je njihov zivot i ne znam zasto bi se mi trebali zgrazati nad njihovim nacinom zivota, pogotovo ako time NE UGROZAVAJU zivote zivotinja. druga stvar ako ih maltretiraju, ali mislim da to ne spada u odu temu
edit: Tendre, jel ti volis insekte??![]()
Ne volim insekte. I možeš me slobodno osuditi zbog toga.
Zadnji Uredio tendre poison : 06-01-09 u 12:27