| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Ma jeste vi to vidjeli? u Život i Stil forumu; Začudila sam se da još nema topica o događanjima u šinteraju u Karlovcu! Ne mogu vjerovat, grozno, nisam mogla do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Ma jeste vi to vidjeli? Začudila sam se da još nema topica o događanjima u šinteraju u Karlovcu! Ne mogu vjerovat, grozno, nisam mogla do kraja ni pročitat. Šta reći na to? Ko je kriv? Psi? Mačke? Životinje općenito? Ne, ljudi. Svi bi psa, mačku, zamorca.... I onda odjednom skuže da im baš i ne treba ili se ne stignu brinuti ili im jednostavno smeta ta jadna životinja. Pa ajd, kad već životinje nemaju osjećaje (po nekim glupim, zastarjelim razmišljanjima) bacimo ih na ulicu šinteri će se pobrinit za njih.... Da, jako se "lijepo" oni pobrinu za njih. Ko ne zna o čem ja sad tu pričam nek pogleda: http://www.iskon.hr/vijesti/page/200...3/0053006.html ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ma jeste vi to vidjeli? Nemam riječi, strašno
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | Re: Ma jeste vi to vidjeli? To sam gledala sinoć u eksplozivu I ne da me srce boljelo, nego mi se paralo Ali otvorit ću uskoro temu o brodskom šinteraju....ako vam kažem da je još gore od najgoreg onda se to ne može ni zamisliti što je grozno, grozno je ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Ma jeste vi to vidjeli? Sorry Kristijane, tam sam pročitala, ostala šokirana i odma topic stavila
__________________ Pain is caused by pleasure Zadnji Uredio saan : 04-05-06 u 19:11. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ma jeste vi to vidjeli? ne volim pseta ali mrzim kada netko ugnjetava bilo druge ljude bilo životinje osuđujem postupke kojima se muči živad
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.

I ne da me srce boljelo, nego mi se paralo
što je grozno, grozno je