| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi moj cucak u Život i Stil forumu; Ono kada grize Lalu iz Teletabisa.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: moj cucak došel je vrag doma.....ustvari nije sam došel nego sam išel po njega....znal sam da bu tak....dopizdil ljudima pa su zvali upomoć.....hehehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: moj cucak hahaha, znam kako je to, pokojni pas bi zna otici na tjedan dana pa bi se vratija doma mrsav i sporak, nazalost na kraju ga je to kostalo glave, jer je dosa jedan idiot kao pomazija ga kad se pas okrenija na ledja on mu zaboja osti u srce i bacija ga krej ceste... srica da san tad bija premal jer da sad takvosto napravi neko mislim da bi ga ista sudbina zadesila
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
![]() |
| Tagovi: rooney |
« Pseći pakao u Benkovcu
|
hrcak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

a
srica da san tad bija premal jer da sad takvosto napravi neko mislim da bi ga ista sudbina zadesila