| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Rooney(icegirl) u Društvo forumu; a to je pas. igračka i pol... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: moj cucak Jel mi može tko reći šta da psu dam jesti? ![]() jeo je prvo hranu iz konzerve, pa više nije htio jesti, pa sam mu počela davati suhu, pa ni to više nije htio jesti, pa opet konzervu i sad nakon suhe više ne želi ništa. pokušali smo i mijenjati proizvođače... kad mu dam meso ili bilo što drugo, jede. ali ne može svaki dan dobivati meso. ne želi jesti cijeli dan. a suhu hranu je isključivo jeo s mlijekom. više ne znam šta da mu dam.
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Citat:
Al ne odustajte. Ako nakon pola sata što mu date suhu hranu, ne želi jesti, maknite zdjelicu. I dajte mu opet kroz nekoliko sati. Ako ni tada neće, ponovite.
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| nick kombinira | Re: moj cucak mene je isto počeo zezati, uopće više ne jede tu pasju hranu s toliko volje kao prije, nego više onako "preko nosa" . (neki put niti ne jede odmah nego tek nakon 10-15 minuta) a kad mu koji put mama da baš juhu ili neko meso onda halapljivo jede kao luđak ajde sad bar znam što ću... |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: moj cucak a ti si pedofil. ugl,pas ti je bio sladak kad je mal bio. Sad ko i svi veliki psi. I da pretjerala si s slikama.
__________________ HIP HOP UNDERGROUND CROATIA! ![]() Ljudi govore da radim glazbu ja za sprovode to dobro je,jer sve ovo sranje groblje je. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: moj cucak Citat:
iako sam sad loše volje pa sam te zacrvenila
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rooney |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.