Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Rooney(icegirl) u Društvo forumu; a to je pas. igračka i pol...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-08, 22:24   #111 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor
Re: moj cucak

a to je pas.
igračka i pol
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 00:04   #112 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-04-07
Poruka: 40
kklaudio se izdvaja iz mase

A kaj da velim?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Grga .jpg (400.7 KB, 7 pogleda)
kklaudio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 17:26   #113 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,834
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Jel mi može tko reći šta da psu dam jesti?

jeo je prvo hranu iz konzerve, pa više nije htio jesti, pa sam mu počela davati suhu, pa ni to više nije htio jesti, pa opet konzervu i sad nakon suhe više ne želi ništa. pokušali smo i mijenjati proizvođače... kad mu dam meso ili bilo što drugo, jede. ali ne može svaki dan dobivati meso. ne želi jesti cijeli dan. a suhu hranu je isključivo jeo s mlijekom.

više ne znam šta da mu dam.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 19:32   #114 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 815
tendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Jel mi može tko reći šta da psu dam jesti?

jeo je prvo hranu iz konzerve, pa više nije htio jesti, pa sam mu počela davati suhu, pa ni to više nije htio jesti, pa opet konzervu i sad nakon suhe više ne želi ništa. pokušali smo i mijenjati proizvođače... kad mu dam meso ili bilo što drugo, jede. ali ne može svaki dan dobivati meso. ne želi jesti cijeli dan. a suhu hranu je isključivo jeo s mlijekom.

više ne znam šta da mu dam.
Razmazili ste ga.
Al ne odustajte. Ako nakon pola sata što mu date suhu hranu, ne želi jesti, maknite zdjelicu. I dajte mu opet kroz nekoliko sati. Ako ni tada neće, ponovite.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 22:43   #115 (permalink)
Akademik Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Razmazili ste ga.
Al ne odustajte. Ako nakon pola sata što mu date suhu hranu, ne želi jesti, maknite zdjelicu. I dajte mu opet kroz nekoliko sati. Ako ni tada neće, ponovite.
pokušat ću... hvala
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 20:15   #116 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 815
tendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
pokušat ću... hvala
govorim iz iskustva jer i ja imam doma malog "gada"
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 22:20   #117 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,785
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

mene je isto počeo zezati, uopće više ne jede tu pasju hranu s toliko volje kao prije, nego više onako "preko nosa" . (neki put niti ne jede odmah nego tek nakon 10-15 minuta)

a kad mu koji put mama da baš juhu ili neko meso onda halapljivo jede kao luđak

ajde sad bar znam što ću...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 22:58   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 86
Diaz
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Diaz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Diaz

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
joj kak ju tu meden, a ova djevojčica iza je još slađa
a ti si pedofil.
ugl,pas ti je bio sladak kad je mal bio.
Sad ko i svi veliki psi.
I da pretjerala si s slikama.
Diaz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 23:18   #119 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,785
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

uuuu jesi sad faca?
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 14:36   #120 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Diaz Pogledaj Poruke
a ti si pedofil.
ugl,pas ti je bio sladak kad je mal bio.
Sad ko i svi veliki psi.
I da pretjerala si s slikama.
tebe ako ne zanima ili ti se ne sviđa, nemoj gledati ni komentirati jer ćeš platiti zbog ovakvih ispada...

iako sam sad loše volje pa sam te zacrvenila
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rooney

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114