| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi moj cucak u Život i Stil forumu; svađa?i da loooooooooooooooooooooooooooooool... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: moj cucak kaj buš taticu ili mamicu zvala zato kaj sam te uvrijedio,hahahahahhaha lol. ajde skužaj ak te to tak uvrijedilo.
__________________ HIP HOP UNDERGROUND CROATIA! ![]() Ljudi govore da radim glazbu ja za sprovode to dobro je,jer sve ovo sranje groblje je. |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: moj cucak Citat:
btw. wampice i gggiga, hvala na podršci ![]()
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() | |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: moj cucak Evo još koja slikica. više se ne voli slikati. svaki put kad ga hoću slikati i uzmem mobitel, napravi se faca i okrene od mene. ignorira me ako ga pokušavam slikati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i gospon Mačak ![]() ![]()
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: rooney |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.