Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi moj cucak u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Šta je čudno to što ima rep Dave pa rotwailer...sta se njima ne rezu repovi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-11-07, 16:03   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,185
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: moj cucak

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Šta je čudno to što ima rep Dave

pa rotwailer...sta se njima ne rezu repovi jer im se lome ili tako nesto?
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 16:07   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma to su bapske priče (kao i ono da će psu izrasti kost u glavi, tako nešto), a sve manje ih je s kupiranim repovima, a i zabranjeno je od nedavno, iako se mnogi oglušuju na to

Zadnji Uredio Wamp : 25-11-07 u 16:13.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 19:05   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
slatkica mala... ima rep

jesi ga dobila, kupila, spasila iz azila ?
hvala svima,
udomila sam ga iz udruge za udomljavanje životinja iz broda

evo pozdravlja vas

Klub Under 16

Zadnji Uredio icegirl : 25-11-07 u 19:08.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:29   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Godina: 19
Poruka: 70
~Sjatkica~ se izdvaja iz mase

Kako je jepii...maji, sjatki pesek....
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 20:48   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

a ja dodajem razigran...i malo agresivan bio do 2. dana(lajao je i režao na igračkicu), ali nakon što sam se izderala "dosta" na njega više niti jednom nije zalajao u igri

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:08   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Evo još par sličica, što sam uspjela slikati...

Ovo se zove ubij teletabisa* !!!!

Dipsija* i Po* je već izgrizao...

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:10   #17 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,114
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

22....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:20   #18 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,246
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Baš je dobar...

hehehe nek je poubijao teletabise
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:32   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Baš je dobar...

hehehe nek je poubijao teletabise
hehe,
zato i je dobio ime po najagresivnijem nogometašu svijeta...Rooney

bojim se da mi ne skoči na tv ako vidi teletabise

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:39   #20 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,114
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
zato i je dobio ime po najagresivnijem nogometašu svijeta...Rooney
nemoj zezat ...a moj rot se zove Ronnie

22....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rooney

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108