| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj mali vragolan :D u Život i Stil forumu; Evo ljudi da vam predstavim mog malog peseka....Star je mjesec i pol dana....Danas pred sat vremena sam ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo ljudi da vam predstavim mog malog peseka....Star je mjesec i pol dana....Danas pred sat vremena sam ga dovela doma... Mjesanac je izmedju Njemackog ovčara(mama) i bernardinca(tata) ....Evo slikice pa sami procjenite kakav je ....sad pajki majeni ![]() ....spasila sam ga od azila....joj kak su ljudi okrutni ...al sad je u dobrim rukama ![]() Na zadnjoj slici izbuzumljen malo...Joj kak je medeni ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 14-10-07 u 17:35. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D hvala samo nemojte da vas on cuje....umislit ce se....jos mu ime nisam smislila...ak ima tko prijedlog...neka javi na PM...![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mali vragolan :D slatkić mali ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D al stalno mi cvili kad ga uzmem na ruke onda zaspe i miran je...cim ga pustim probudi se i cvili....![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D Sve bebe plaču dok ih mama ne uzme u ruke i nuna ![]() Tako i ti gledaj njega, kao bebu.. i neko mu vrijeme moraš glumit mamu. Kad je zločest protresti za šiju, kad plače pomazit ga da se osjeti zaštićeno i da zna da nije sam. ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D moja majena beba i je ...joj kak mi se stegne u srcu kad cvili ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moj mali vragolan :D presladak je brijem da ce bit ogroman, njemacki ovcar i bernardinac e sad sam se sjetio kad si se meni smijala kad sam ti rekao da moram paziti svoju bebicu(Siona)....e sad ces vidjet kak je meni bilo kad si mi se smijala ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mali, moj, vragolan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

....Evo slikice pa sami procjenite kakav je
...al sad je u dobrim rukama