Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj mali vragolan :D u Život i Stil forumu; Evo ljudi da vam predstavim mog malog peseka....Star je mjesec i pol dana....Danas pred sat vremena sam ga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-07, 17:30   #1 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,845
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Talking Moj mali vragolan :D

Evo ljudi da vam predstavim mog malog peseka....Star je mjesec i pol dana....Danas pred sat vremena sam ga dovela doma... Mjesanac je izmedju Njemackog ovčara(mama) i bernardinca(tata) ....Evo slikice pa sami procjenite kakav je ....sad pajki majeni
....spasila sam ga od azila....joj kak su ljudi okrutni ...al sad je u dobrim rukama
Na zadnjoj slici izbuzumljen malo...Joj kak je medeni
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg SP0301.jpg (103.9 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP0303.jpg (91.4 KB, 17 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP0304.jpg (92.8 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP0305.jpg (64.2 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP0306.jpg (63.4 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP0300.jpg (89.9 KB, 21 pogleda)

Zadnji Uredio Moja malenkost : 14-10-07 u 17:35.
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:34   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Moj mali vragolan :D

Zanimljiva kombinacija
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:36   #3 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kjut

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:37   #4 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

hvala samo nemojte da vas on cuje....umislit ce se....jos mu ime nisam smislila...ak ima tko prijedlog...neka javi na PM...
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:39   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

slatkić mali

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,470
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Kako caki mali cucek
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:51   #7 (permalink)
prof. Foruma

al stalno mi cvili kad ga uzmem na ruke onda zaspe i miran je...cim ga pustim probudi se i cvili....
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:55   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sve bebe plaču dok ih mama ne uzme u ruke i nuna

Tako i ti gledaj njega, kao bebu.. i neko mu vrijeme moraš glumit mamu. Kad je zločest protresti za šiju, kad plače pomazit ga da se osjeti zaštićeno i da zna da nije sam.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:57   #9 (permalink)
prof. Foruma

moja majena beba i je ...joj kak mi se stegne u srcu kad cvili
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 17:59   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

presladak je brijem da ce bit ogroman, njemacki ovcar i bernardinac

e sad sam se sjetio kad si se meni smijala kad sam ti rekao da moram paziti svoju bebicu(Siona)....e sad ces vidjet kak je meni bilo kad si mi se smijala
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mali, moj, vragolan

« buđenje | "Bibino" »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103