| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj mali vragolan :D u Život i Stil forumu; sladak ker nema šta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D sve se vraca sve se placa ..tako je i meni sad...sorry dave ... A sad se smirio...pajki....mama ga malo mazila pa pajki sad ![]() Al to ime....nikako da smislim ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moj mali vragolan :D Čestitam ti Mm na plemenitoj gesti. Pretpostavljam da će ti peso priuštiti puno lijepih trenutaka. Moj prijedlog za ime bi išao u smjeru nekog pravog ljudskog imena ali malo kraćeg, poput Grge, Pere i sl. To mi je jako simpatično.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D da....i mora bit krace jer mi je jedan super covjek rekao da ne pamte peseki dulja imena...pa je bolje da su sto kraca ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D Citat:
![]() ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D A slatkica mala,bebica joj sta je sjatki bubi maji! Ja bi takvog peseka!!! MM super ti je pesonja jedva čekam slike kad malo naraste,a i ovih nestašnih dok je još bebica mala!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Moj mali vragolan :D Presladak je ![]() A kad naraste mogla buš jahat na njemu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj mali vragolan :D Ajmeee kako je sjatki ![]() Šta mi nisi rekla da ćeš nabavit psa? Predivan je. A kažeš da ima mjesec i pol, još je dosta mlađi od moga. Moj sad ima skoro tri mjeseca već, kad sam ga uzeo imao je dva i pol mjeseca i dosta je cvilio po noći tako da se pripremiš da nećeš previše spavat prva dva dana sigurno. Al isplati se toliko lijepih trenutaka će bit s njim. Čovjek se totalno poveže s psom, evo ja imam dva tjedna psa a već sad neznam šta bi da ga nemam. Stvarno super od tebe šta si ga uzela iz azila , s tobom će mu sigurno bit super. U kojem azilu si ga uzela? Joj kako je catki ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: mali, moj, vragolan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

..tako je i meni sad...sorry dave