| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj mali vragolan :D u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Super je ime peseka...baš zgleda ko mali Bony...presladak Nek se samo zna da moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D Citat:
sta bi ti da jednog dana nadjem peseka u dvoristu s dilerom miki mausa i ostalih likova pa da mi jos sredi popust kad ja budem nabavljala vidis pa to i nije lose....HAHAHAHA ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj mali vragolan :D Sviđa mi se ime. Rekao sam ti da nećeš spavat previše ![]() Budio se on i cvilio i češće samo su ti ga vjerojatno starci smirivali pa se ti nisi ni probudila toliko puta. ![]() Ma naviknut će ti se već za dva - tri dana da spava normalno, tek će te ujutro budit. Inače, kakav je? Više lijenčina ili razigran? hehe Moj je u početku bio prava ljenčina sad je puno više živahan hehe
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje Zadnji Uredio Ive_ri : 15-10-07 u 21:52. |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D moj je mali pospanko...sinoc je bas spavao u komadu...igra se i setka jedan sat i onda spava par sati... a jos je mali...sto ce drugo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj mali vragolan :D Hvala svima.... Eto moj mali pesek je poceo gristi ko lud carape, noge, cipele...ludjak mali ...jede ko veliki i tako napreduje polako ali sigurno...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Moj mali vragolan :D Inače koliko sam ja čitao, kad je mali cvili navečer jer ga je bogoga strah, te mu fale njegova obitelj i prijatelji(ozbiljno) i osjeća se usamljeno ![]() Moj se uspio tako ispokenjati pred mojim krevetom, te je još cvilio prije toga i poslije....JOJ koja sranja mi je on sve napravio u prvih 8 mjeseci života(Uništene papuče,Kauč zjeban, svi stolovi imaju na rubu oštećene dijelove, pojeo oko 10 romana, i još neke jede, sad mi pojeo Ilijadu ![]() ![]() ![]() , a ja mu čestito![]() Ma zaboli me, SVE ZA njega ![]() e da to je ovaj čmar na slici |
| | |
![]() |
| Tagovi: mali, moj, vragolan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:45.

sta bi ti da jednog dana nadjem peseka u dvoristu s dilerom miki mausa i ostalih likova
pa da mi jos sredi popust kad ja budem nabavljala
vidis pa to i nije lose....HAHAHAHA

kjut
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...