Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; Evo danas sam baš uzeo u azilu svog novog sjatkog peseka, zvat ću ga Lux, bili smo ja i frend ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-07, 22:31   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Moj novi sjatki peso

Evo danas sam baš uzeo u azilu svog novog sjatkog peseka, zvat ću ga Lux, bili smo ja i frend spasoje po njega.

Eto šta reć o njemu, star je dva i pol mjeseca, mješanac je između njemačkog ovčara i još neke vrste ne mogu se sad sjetit koje ono (tata mu je bio njemački ovčar a za mamu se ne mogu sjetit).

Mali je ful miran , ništa ne laje i samo bi se nosio, baš je mala maza

I eto stigao on u svoj novi dom i malo najprije sve ponjuškao i onda se lijepo udobno smjestio u jedan kut i ležao. Naravno, dobio je i malo hrane za mlade psiće, odmah sam mu kupio u obližnjoj trgovini

I odmah ga frend slikao sa svojim mobitelom i ja s aparatom hehe a on niš ne reagira , baš je miran pas totalno i umiljat ful

I eto sad pajki fino u verandi, pustio sam ga u verandi da mi se odmah ne smrzne vani prvi dan jer mu još nisam kućicu napravio.

Sutra još idem s njim kod veterinara da ga cijepi , i da ga pospreja s onim protiv buha i još da mu da ono protiv glista.

Joj danas mu se samo pajki , a ja ga samo gnjavim

I tako , evo , ova priča počinje

Pa evo nekoliko sličica:

Na nekim su mu ispale skroz plave oči jer je frend neke s mobitelom slikao al nema veze.

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 25092007280.jpg (47.7 KB, 16 pogleda)
Tip Fajla: jpg 25092007281.jpg (41.1 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg 25092007283.jpg (48.8 KB, 23 pogleda)
Tip Fajla: jpg 25092007284.jpg (50.8 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00529.jpg (62.1 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00530.jpg (54.9 KB, 15 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00531.jpg (54.3 KB, 17 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00532.jpg (49.9 KB, 23 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00536.jpg (57.5 KB, 16 pogleda)

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:33   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Moj novi sjatki peso

O bebica maja catka, naco ci je novi dom... Ne znam zašto, ali slaba sam na psiće iz azila

Sigurna sam da je došao u dobre ruke
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:35   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 3,757
Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic

pas je car,miran je ful,dobar ko kruh voli se mazit ful,davali smo mu ive i ja jest,baš je cool pas jedva čekam da ga opet vidim

http://www.cro-wow.com/portal/

Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 25-09-07 u 22:37.
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:39   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Sladak peso.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:39   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

slatki peso

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:44   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Presladak je, svaka čast ive

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 22:52   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

presladak je!!
Drago mi je da si ga uzeo iz azila, kad bi bar više ljudi udomljavalo napuštene peseke...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 23:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

bas je lijep

a sto se tice cijepljenja, mozda bi bilo bolje da pricekas tjedan dana da se Lux privikne na tebe i ostale doma...to ce ti i veterinar savjetovat vjerovatno
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 23:17   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
bas je lijep

a sto se tice cijepljenja, mozda bi bilo bolje da pricekas tjedan dana da se Lux privikne na tebe i ostale doma...to ce ti i veterinar savjetovat vjerovatno
Neznam, meni ovaj tip u azilu rekao da ga mogu odmah cijepit , pitat ću ja veterinara pa šta mi on kaže ću napravit.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 23:27   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 105
Idioglossia se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Idioglossia

Preslaaadaaaak je awwwwww
Zavidim ti
Idioglossia je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moj, novi, peso, sjatki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103