| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; Evo danas sam baš uzeo u azilu svog novog sjatkog peseka, zvat ću ga Lux, bili smo ja i frend ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Moj novi sjatki peso Evo danas sam baš uzeo u azilu svog novog sjatkog peseka, zvat ću ga Lux, bili smo ja i frend spasoje po njega. Eto šta reć o njemu, star je dva i pol mjeseca, mješanac je između njemačkog ovčara i još neke vrste ne mogu se sad sjetit koje ono (tata mu je bio njemački ovčar a za mamu se ne mogu sjetit). Mali je ful miran , ništa ne laje i samo bi se nosio, baš je mala maza ![]() I eto stigao on u svoj novi dom i malo najprije sve ponjuškao i onda se lijepo udobno smjestio u jedan kut i ležao. Naravno, dobio je i malo hrane za mlade psiće, odmah sam mu kupio u obližnjoj trgovini ![]() I odmah ga frend slikao sa svojim mobitelom i ja s aparatom hehe a on niš ne reagira , baš je miran pas totalno i umiljat ful ![]() I eto sad pajki fino u verandi, pustio sam ga u verandi da mi se odmah ne smrzne vani prvi dan jer mu još nisam kućicu napravio. Sutra još idem s njim kod veterinara da ga cijepi , i da ga pospreja s onim protiv buha i još da mu da ono protiv glista. Joj danas mu se samo pajki , a ja ga samo gnjavim ![]() I tako , evo , ova priča počinje Pa evo nekoliko sličica: Na nekim su mu ispale skroz plave oči jer je frend neke s mobitelom slikao al nema veze. ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso O bebica maja catka, naco ci je novi dom... Ne znam zašto, ali slaba sam na psiće iz azila ![]() Sigurna sam da je došao u dobre ruke ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moj novi sjatki peso pas je car,miran je ful,dobar ko kruh voli se mazit ful,davali smo mu ive i ja jest,baš je cool pas jedva čekam da ga opet vidim
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 25-09-07 u 22:37. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj novi sjatki peso Presladak je, svaka čast ive
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moj novi sjatki peso bas je lijep ![]() a sto se tice cijepljenja, mozda bi bilo bolje da pricekas tjedan dana da se Lux privikne na tebe i ostale doma...to ce ti i veterinar savjetovat vjerovatno
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Neznam, meni ovaj tip u azilu rekao da ga mogu odmah cijepit , pitat ću ja veterinara pa šta mi on kaže ću napravit.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, novi, peso, sjatki |
« ...zekoslavi...
|
novi stanar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.