| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; Lijepa gesta od tebe što si uzeo peseka iz azila...i spasio ga muka i teškog života...svaka čast ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Moj novi sjatki peso Lijepa gesta od tebe što si uzeo peseka iz azila...i spasio ga muka i teškog života...svaka čast ![]() Btw. pesek je presladak...baš i izgleda kao neka maza : ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj novi sjatki peso eeeee ive,sad me se nećeš moć riješit visit ću po cijele dan e kod tebe da se mogu igrat s luxićem ![]() ![]() još samo da njega i moju luckyicu skompamo da budu najbolji frendovi ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso Ma divan je!!!! A za to što je iz azila......najmanje što ti mogu dati je repčina k`o kuća!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Citat:
Da, predivan je. Evo već se malo počeo odazivat na ime i ić zamnom i tako, čak sam ga malo već i naučio da ode pišat u vrt i tako, vidim da je dobrica mislim da neću imat problema s njim. , lijepo si to rekla, samo šta mi nisi dala rep a kamoli ko kuću ![]() Ma ionako mi ih je dosta, umislit ću se Stavit ću još neke sličice kad ga budem ulovio u nekim zanimljivim pozicama. ![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C Zadnji Uredio Ive_ri : 26-09-07 u 10:32. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso presladak je!!! to je bas lijepo od tebe sto si spasio peseka... rep + ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, novi, peso, sjatki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

visit ću po cijele dan e kod tebe da se mogu igrat s luxićem