| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; bravo Lux dobrog si gazdu odabrao ive dobiš repu kad napravim krug... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Ma cvili mi stalno jer želi van, a veterinar mi je rekao da se ne smije smočit dva dana kad mu je dao onu ampulu protiv buha, pustio sam ga bio van samo par minuta da obavi nuždu. Al sad sam živčan jer non stop cvili , čim ja otiđem iz prostorije on cvili.
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Evo konačno malo spava, al stvarno neznam šta ću izvest večeras, jer inače cijela kuća neće moć spavat od njega. Neznam zašto toliko cvili, možda ga želudac nešto neznam, a stara se dere na mene da ne može spavat kako će radit itd... Al uglavnom cvili kad ja izađem iz te prostorije, čim sam ja tamo onda ne cvili , on bi stalno htio bit u društvu, fale mu oni psi, tamo ih je bilo 10 pa se imao s kim družit pa mu je sad čudnom jadnom. Jebote, ovo kao da malo dijete odgajam ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje Zadnji Uredio Ive_ri : 27-09-07 u 09:44. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso prslatki je... Ma nema boljeg vlasnika na svijetu...Ti ces ga cuvat to ja znam, a i spasoje ce ti pomoc...Bit ce pravi pesek kad naraste i rep imas za ovo
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Evo još par slikica: ovo je pogled u stilu "daj mi nešto da papam" ![]() ![]() Joj što se volim igjat s ovom ljopticom ![]() ![]() A tek natezat ovaj špag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() joj joj joj al sam uporan hihi ![]() ![]() ![]() a znam se i sam malo zabavljat hehe ![]() ![]() I na kraju , uvijek dobro dođe odmor i malo glađenja ![]() ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Moj novi sjatki peso jesu mu oči stvarno takve boje (luda plava) ili je to fotoaparat efekt... izgelda svemirski ![]() EDIT: a sad vidim da je zbog fotoaparata...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, novi, peso, sjatki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

i rep imas za ovo