Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: fuzija jesu mu oči stvarno takve boje (luda plava) ili je to fotoaparat efekt... izgelda svemirski EDIT: ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 18:17   #41 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,347
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Moj novi sjatki peso

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
jesu mu oči stvarno takve boje (luda plava) ili je to fotoaparat efekt... izgelda svemirski

EDIT: a sad vidim da je zbog fotoaparata...
Zbog fotoaparata naravno, jesi normalan, pa ne može imat takve oči

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 18:18   #42 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

al bilo bi žestoko, ja sam vec mislio da je to neki Černobil style

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 22:25   #43 (permalink)
V.I.P. Član

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
al bilo bi žestoko, ja sam vec mislio da je to neki Černobil style

A jesi lud

Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 10:59   #44 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............slatki mali psić.............nice work.........

............liči na moju čupavu lopticu.............

.............repić stiže............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 12:16   #45 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
............slatki mali psić.............nice work.........

............liči na moju čupavu lopticu.............

.............repić stiže............
Ma dobar je , smiješan mi je kad se igra onako s onom lopticom i s onom špagom kao na slikama ovim zadnjim, totalno se uživi

Ajde sad je ovu noć manje cvilio , privikava se polako, danas sam ga dosta po vani vodio i sav se izmorio od trčanja hehe sad je malo na miru i leži.

Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 22:31   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

e ive,zašto tvoj luxić ima istu lopticu ko luckyica....mislim,znam da će bit frendovi,ali ne kopirat njene igračke
ajde cijepi ga više da ih možemo skompat i da se mogu zajedno igrat
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 22:49   #47 (permalink)
V.I.P. Član

evo još malo novih doživljaja

evo mene u vrtiću kraj dvojišta, baš mi je lijepo

al se volim valjat u ovome joj joj joj

malo šetnje po prirodi

te nakon igra sa zločestim gazdom koji me onda nije mogao slikati dok se igramo

dođe do opet malo izležavanja

ma dosta mi je igje za danas , sav sam umojan

Ali kad je hrana tu uvijek sam za

I naravno redovno izležavanje nakon jela

Eto danas smo bili kod vetarinara, cijepio se psić protiv zaraznih bolesti i sad za tri tjedna mora na još jedno cjepivo, i kasnije još čipiranje i cjepljenje protiv bjesnoće.
Cijepljenje je odlično podnio, nije ni zacvilio, stvarno sam se začudio.
I kupili smo mu vodilicu i sve, sad ćemo se šetat na malo šira područja

A taman kad počne s nekim pozama ja nemam fotoaparat , za poludit

Bit će još slikica

Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 22:52   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,926
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Lux je car boli ga kara za sve danas kad smo bili s njim na cjepljenju nije ni zacvilio,a kamoli se pomaknuo kad je dobio inekcijicu,hrabar pas

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 22:57   #49 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Kako je sladaaak

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 22:58   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

ma prepreprepresladak je!!!
bit će velik, vidi kolike šape ima
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moj, novi, peso, sjatki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108