| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: fuzija jesu mu oči stvarno takve boje (luda plava) ili je to fotoaparat efekt... izgelda svemirski EDIT: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso A jesi lud ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso ............slatki mali psić.............nice work......... ![]() ............liči na moju čupavu lopticu............. ![]() .............repić stiže............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso Citat:
Ajde sad je ovu noć manje cvilio , privikava se polako, danas sam ga dosta po vani vodio i sav se izmorio od trčanja hehe sad je malo na miru i leži.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj novi sjatki peso e ive,zašto tvoj luxić ima istu lopticu ko luckyica....mislim,znam da će bit frendovi,ali ne kopirat njene igračke ![]() ajde cijepi ga više da ih možemo skompat i da se mogu zajedno igrat ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moj novi sjatki peso evo još malo novih doživljaja evo mene u vrtiću kraj dvojišta, baš mi je lijepo ![]() ![]() ![]() ![]() al se volim valjat u ovome joj joj joj ![]() ![]() ![]() malo šetnje po prirodi ![]() te nakon igra sa zločestim gazdom koji me onda nije mogao slikati dok se igramo ![]() dođe do opet malo izležavanja ![]() ![]() ma dosta mi je igje za danas , sav sam umojan ![]() ![]() Ali kad je hrana tu uvijek sam za ![]() ![]() I naravno redovno izležavanje nakon jela ![]() ![]() Eto danas smo bili kod vetarinara, cijepio se psić protiv zaraznih bolesti i sad za tri tjedna mora na još jedno cjepivo, i kasnije još čipiranje i cjepljenje protiv bjesnoće. Cijepljenje je odlično podnio, nije ni zacvilio, stvarno sam se začudio. I kupili smo mu vodilicu i sve, sad ćemo se šetat na malo šira područja ![]() A taman kad počne s nekim pozama ja nemam fotoaparat , za poludit ![]() Bit će još slikica ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moj novi sjatki peso Lux je car boli ga kara za sve danas kad smo bili s njim na cjepljenju nije ni zacvilio,a kamoli se pomaknuo kad je dobio inekcijicu,hrabar pas ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj novi sjatki peso Kako je sladaaak ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, novi, peso, sjatki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.