| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Moj novi sjatki peso u Život i Stil forumu; ima oči kao Angelina Jolie... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Moj novi sjatki peso Evo još novih sličica ![]() Evo njegove nove kućice ![]() I već se fino udomaćio unutra ![]() Al još uvijek je navečer i po noći u verandi da mu bude toplo ![]() ![]() A evo i sličica malo dok se valja po dvorištu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još se pri dnu ovih slika nekih vide i moje tenisice jer sam ga htio izbliza uslikat I eto naučio se on i na vodilicu i sve, dobar će on bit peso |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso joj kako je sjadak ![]() ive super tenisice ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #55 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Moj novi sjatki peso Joj vidim da sad oni hotlinkovi od imageshacka ne rade više, pa se ne vide ove slike iznad , ali nije bitno. Htio sam pitat , pretpostavljam da ovdje neki ljudi imaju više iskustva sa psima od mene, zanima me kako bi mogao naučit psa da ne jede sve po putu, sad je još mlad i sve živo bi pojeo od raznih odbačenih najlona od sendviča, odbačeni sendviči, papiri itd, sve živo bi jeo dok ga šetam, pa neznam kako da ga naučim polako da to prestane radit. Znam da on to radi iz igre, al jebiga pojeo bi svašta stvarno. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso Jedini način je da ga kazniš u trenutku kad uhvati nešto za jest i odabereš neku komandu koju će zapamtit, npr. "NE!" ili "FUJ!"... protreseš za šiju snažno. Znam da taj problem imaju i ljudi koji se cijeli život bave psima, pa tako i ja. Zapravo nije jedini način ali je najjednostavniji... Zadnji Uredio Wamp : 01-11-07 u 13:31. |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso Nema na čemu, ma nije jednostavno jer ne pali sve na svakom psu, moja prijateljica svoju kujicu protrese za šiju ali ne šljivi ona to baš, različite metode pale na različitim psima. Uglavnom ako te ne sluša najvažnija je dosljednost... postoje razne metode za rješavanje tog problema ali ja sam isprobala dosad samo to kažnjavanje na licu mjesta. Ali znam da neki ljudi koji imaju jako puno iskustva svoje pse nisu u potpunosti odučili psa da ne jede po vani tako da, nisi jedini ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Moj novi sjatki peso Ma dobro on je još malen , on dosta toga ulovi u usta samo da grize bezveze i onda ispljune, al malo me nervira to kad svako malo kad šetamo ulovi nešto ![]() A ništa bit ću dosljedan u vezi toga, i on će s vremenom skužit da to ne smije radit, a i odrast će malo, sad on to najviše iz igre radi. |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj novi sjatki peso Ma i moj pas je znao uzet sa poda bačenu žvaku, pa žvakat i ispljunut ![]() Ali kasnije se može pojaviti i koprofagija, kojoj su skoro svi psi skloni, ali to je sad već druga tema tako da.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, novi, peso, sjatki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.

Pali gume a ne dušu