Koji šećer.. baš je prepreslatka maca![]()
Raspravljate o temi Moja ljepotica Liza:) u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Ovo je moja maca Liza. Veeliika je maza i ne mogu zamisliti dan bez nje Jako je vezana uz obitelj ...
Zadnji Uredio denserica : 15-01-09 u 23:06
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Koji šećer.. baš je prepreslatka maca![]()
baš bi ti macu lizu milovao![]()
, hmmm slatka je
![]()
Jelda?
evo bas mi sjedi u krilu i ne ne mice se. A zao mi ju je maknutiSvugdje ide zamnom
A daaaj pharaoh, postedite mi ovu temu perverzija![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
a sorry maca, i još liza, pa nemoj me jbt
OT, cute![]()
Lijepa maca
Što na ovoj zadnjoj slici čini se kao da želi uteć![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Hehe, ma ne nego ju je stari izazivao pa mu je htjela prste uloviti
Inace se uvijek igra s nama, a bas nikad nije pustila kandze..
totalno ima osjecaj za ljude..
Recimo kad ja spavam ona meni ujutro dodje i sapom me po licu da me probudi, ali nikad ne ogrebe i sl..![]()
mic mic
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
tako i mene moja...Recimo kad ja spavam ona meni ujutro dodje i sapom me po licu da me probudi, ali nikad ne ogrebe i sl..
A vidi se na njoj da je baš umiljata i mazna i dobroćudna![]()
Hehe, ma to je tak kad ih razmazis
Ja sam nju nasla kad je bila malo mace u grmlju u blizini ulice svoje i jedva sam ju izvukla..
Mislila sam ju dati nekome zbog psa, ali mi je toliko prirasla srcu, a i skroz se skompala s pesekom pa sam ju ostavila.
Sad nam je najveca ljubimica![]()