| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi moji ljubimci u Život i Stil forumu; ovo su moji "tigrovi", dva odrasla mačora koji su mi kod tate... Nero i Orkan, i moja kujica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moji ljubimci ovo su moji "tigrovi", dva odrasla mačora koji su mi kod tate... Nero i Orkan, i moja kujica Alfa koja je sa mnom u stanu, a od nedavno imam i novog mačića... kojeg sam našla ispred svoje zgrade i nisam ga imala srca ostavit tamo pa sam ga unijela u stan, još mu tražim dom... zovem ga Mišo ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moji ljubimci a to je taj Mišo zbog kojeg gubiš u "Človeku"..nisam bas neki ljubitelj macaka, ali slika je "too cute" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 19-10-06 u 23:32. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: moji ljubimci evo staviti ću ja sada neke od svoga peseka ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 19-10-06 u 23:46. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: moji ljubimci Baš su super ![]() Kaj još nisi Mišu udomila? Nitko se ne javlja na oglase?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moji ljubimci nisam ga udomila ni ne dam ga tako lako ni bilo kome ali inače je presladak, lud za popizdit, samo skače po stanu i luduje, i Alfa nikad nije voljela mačke i zato sam ih držala odvojeno, međutim nedavno sam ga pustila da vidim šta će Alfa.. i isprve ga je htjela zgrabit, ali on se nakostriješio i pokazao da je se nimalo ne boji, i sad se igraju... a Alfa je velika dobrica ne bi ni mrava zgazila.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moji ljubimci Odlični su svi! I mice mace od Wamp i Dalmatinka od Wamp, a tek Kristijanov Mini pesek!! Prejaki su! Trebali bi ih spojiti s mojim Lexiem, da se malo poigraju...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubimci, moji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

ali inače je presladak, lud za popizdit, samo skače po stanu i luduje, i Alfa nikad nije voljela mačke i zato sam ih držala odvojeno, međutim nedavno sam ga pustila da vidim šta će Alfa.. i isprve ga je htjela zgrabit, ali on se nakostriješio i pokazao da je se nimalo ne boji, i sad se igraju... a Alfa je velika dobrica
ne bi ni mrava zgazila....