| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi moji ljubimci u Život i Stil forumu; joj, Alfa ima 10 godina i još se igra ko malo štene sa svima...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: moji ljubimci Eto i mojih kućnih ljubimaca...mačak (Azriel) je nažalost pokojni a kujica (Dina) je još među nama ! Njih sam dobio u miraz ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moji ljubimci Sigurno već znate mog Lexija, ali evo ponovo slika. ![]() Konačno sam saznao koje je točno mješavina: Mama: Koker Tata: Bretonac A u biti tako i izgleda: uši i boja od kokera, a tijelo od bretonca...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. Zadnji Uredio Kristijan : 18-02-07 u 18:38. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moji ljubimci evo i mog kera ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: moji ljubimci Prošlo ljeto, bila moja prijateljica sa društvom na Dravi. I taman su se spremali otić kući kad su sa pola Drave začuli tiho mijaukanje. Dravom je plutala bijela vrećica... Ne moram dalje pisat. Jedan naš prijatelj je skočio za vrećicom i izvukao je iz vode. Unutra su bila dva, tek okoćena, mačića. Imali smo sreće da je moje susjede mačka taman omacila,pa smo ih utrpali da ih othrani. Sada su oboje, cura i dečko, živi i zdravi. Dečko je preeeeeelijep, kao što možete vidjet na slici, a curu nismo uspjeli uhvatit da je slikamo jer uživa na ribnjaku moje prijateljice. ![]() On je naša zajednička ljubav, mada je kod moje prijateljice, skoro svaki dan odem tamo, pa mu se ne mogu nadiviti. Ima prekrasnu, mekanu dlaku ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure Zadnji Uredio saan : 01-03-07 u 19:03. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubimci, moji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.