| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Mrva Gico moj u Život i Stil forumu; ...evo u subotu sam otisla po ovog malog jer kako sam se preselila moj velk'i stari macak crnjusa je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mrva Gico moj ...evo u subotu sam otisla po ovog malog jer kako sam se preselila moj velk'i stari macak crnjusa je ostao privrzen mojim roditeljima, dok ja u patnji sam ga posjecivala svakodnevno. Da si malo umanjim patnju, sebi i ukucanima nabavila sam macica...i tako smo od cetri izabrali Mrvu. Mrva je posebna polucupava plasljivica maca koja osvaja na prvu i nemres se vise rjesit dojma da si vidio nest najljepse na svijetu (naravno poslije starog crnjakovica). Kako je jos bebulja samo jede, spava, igra se, spava, piski, spava...i jos spava...istrazuje novi prostor, sakriva se po rupama...ma divota mala...ali kako je to je toliko predivno stvorenje s kojim se ja imam potrebu hvalisat, morala sam se javit ovdje i otvorit mu thread u cast... Dakle, drago mi je ja sam Mrva buduca Mrvetina, kako sam jako brz i tezak za uhvatiti oku objektiva, malo sam mutni...to sto izgledam veliko to je meni super, al sam ja jako mali zapravo, pa se ljudi cude kad me vide uzivo...stanem u dlan, pa sam zato jos sladji.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrva Gico moj nažalost ne vidim sliku ali po opisu je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrva Gico moj jaoooo, ko da je iz reklame za whiskas ispao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj ova prva fotka je zbilja kao iz reklame!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

ali po opisu je