| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Mrva Gico moj u Život i Stil forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mrva Gico moj presjatki je ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj ...evo nema me vec neko vrijeme borim se sa svim i svacim, nije za hvalit se...ali medju ostalim moj stari crni macak je bolestan, otkazuju mu bubrezi...mislili smo da je zbog hrane, jer tek sam nedavno saznala da je whiskas pun NaCl-a...eeh, a onda mi vet rekao da je bolest bubrega cesta kod poluperzijskih maca...tak da sam tuzna ovih dana na n-tu, svaki dan kod veta na infuziju i tak...jadan je i uzasno mi je to gledati. Dok je stari lose, toliko je Mrva dobro...evo jos koja fotkica od malog cist da ga se vidi kak je zgodan. Udomacio se totalno i postao prava mala adrenalinska vjeverica...skace, pada, penje se, pada....trci ko blesav...divota. Etooo... ![]() ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj Citat:
Mrva je šećer, bit će prekrasan kad odraste ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj Evo nakon jednomjesecne borbe sa bolescu nas crni je ipak jutros posljednji put udahnuo i zaklopio oke zauvijek. Odlucili smo ga ne eutanizirati, odlucili smo biti pored njega do kraja...uz cijelonocno bdijenje zadnjih par dana ova noc je ipak bila ta kad nas je pozdravio posljednji put. Tuga i bol, sjecanja i uspomene ostale su, a dio nas je otisao s njim....kako mislim da zasluzuje biti ishvaljen do bola, a ja uvijek ponosna na svog crnog bar jedan post ovdje za njega... ![]() ![]() ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.