Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Mrva Gico moj u Život i Stil forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-08, 22:12   #11 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,491
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Mrva Gico moj

I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 13:01   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
kako je to je toliko predivno stvorenje s kojim se ja imam potrebu hvalisat
Znam točno na što misliš

Slatkiš
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 16:42   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,032
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ja mislila bit će neki praščić, vidim piše gico hehe...
Prelijep je
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 20:21   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 340
One-of-us se izdvaja iz mase

predivan je i presladak
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 19:14   #15 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

presjatki je

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:03   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

...evo nema me vec neko vrijeme borim se sa svim i svacim, nije za hvalit se...ali medju ostalim moj stari crni macak je bolestan, otkazuju mu bubrezi...mislili smo da je zbog hrane, jer tek sam nedavno saznala da je whiskas pun NaCl-a...eeh, a onda mi vet rekao da je bolest bubrega cesta kod poluperzijskih maca...tak da sam tuzna ovih dana na n-tu, svaki dan kod veta na infuziju i tak...jadan je i uzasno mi je to gledati.
Dok je stari lose, toliko je Mrva dobro...evo jos koja fotkica od malog cist da ga se vidi kak je zgodan. Udomacio se totalno i postao prava mala adrenalinska vjeverica...skace, pada, penje se, pada....trci ko blesav...divota.
Etooo...

Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:41   #17 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

a slatkog li miceka
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 14:19   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ojojojooooooooooj!

Ni u reklamama nisam vidio slađeg mačića.
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 14:23   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
eeh, a onda mi vet rekao da je bolest bubrega cesta kod poluperzijskih maca...tak da sam tuzna ovih dana na n-tu, svaki dan kod veta na infuziju i tak...jadan je i uzasno mi je to gledati.
Jadničak

Mrva je šećer, bit će prekrasan kad odraste
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 12:12   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Evo nakon jednomjesecne borbe sa bolescu nas crni je ipak jutros posljednji put udahnuo i zaklopio oke zauvijek. Odlucili smo ga ne eutanizirati, odlucili smo biti pored njega do kraja...uz cijelonocno bdijenje zadnjih par dana ova noc je ipak bila ta kad nas je pozdravio posljednji put. Tuga i bol, sjecanja i uspomene ostale su, a dio nas je otisao s njim....kako mislim da zasluzuje biti ishvaljen do bola, a ja uvijek ponosna na svog crnog bar jedan post ovdje za njega...

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111