| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Mrva Gico moj u Život i Stil forumu; zao mi je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj a šmrc.....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj Joooj, strašno mi ja žao čuti- bio je prekrasni macan. Znaš i sama da se u ovakvim situacijama nema puno pametnog za reći- suosjećam s vama, i držim vam fige da ga se sjećate, i da vam uspomene što prije postanu samo lijepe, a tuga i bol zbog njegove patnje i gubitka što prije nestane. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrva Gico moj žao mi je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrva Gico moj Nisam dugo, a kak nemam kaj za radit, a i Mrva raste i raste, par novih slikica gospodjice divljakuse....sva se izduljila i bas je cukrena. Vrazicak dok je budna, princeza dok cori... ![]() ![]() ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrva Gico moj pametne okice ima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

zao mi je 

a šmrc.....