| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Najstariji pas na svijetu u Život i Stil forumu; 200 godina !? Najstariji pas na svijetu ima 200 godina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Najstariji pas na svijetu
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najstariji pas na svijetu Nisi napomenuo da se radi o psecim godinama ![]() 29 "normalnih" godina mogu povjerovat, moguće je...
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Najstariji pas na svijetu stvarno velik broj
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najstariji pas na svijetu taj ni vidi ni čuje... al zakon je pas ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najstariji pas na svijetu Moj sad ima 16 godina a ponasa se ko mladić u najboljim godinama. Ima energije ko rasplodni bik! ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Purger | Re: Najstariji pas na svijetu Citat:
![]() Pa tema je o psima pa se i podrazumijeva da se radi o psećim godinama ![]() Ili ti je to problem shvatit ![]() Sorry,drugi put bum samo zbog tebe napisal detaljno da nemaš opet ovakvih problema....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najstariji pas na svijetu Ajme meni pa ta je proživila skoro 3 desetljeća, svaka joj dala, ajd još neke 2 god. nek izdrži pa onda u Guinesa i to na duže vrijeme! ![]() ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 656
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najstariji pas na svijetu Pred jedno tri-četiri godine u Pirovcu sam upoznao cucka za kojeg vlasnik tvrdi da ima tj. onda je imao 26 godina. Jadničak je bio sljep, slab na nogama i nagluh ali stari deda je rekao kako jednostavno nema srca da ga da uspavat. Možda je još živ. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.