| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Nitko ne piše o papigama u Život i Stil forumu; Ili ja nisam dovoljno dugo i pažljivo tražio teme o papigama. Imam nimfu 26 godina staru. Da, dvadeset ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nitko ne piše o papigama Ili ja nisam dovoljno dugo i pažljivo tražio teme o papigama. Imam nimfu 26 godina staru. Da, dvadeset i šest godina. Ako budem imao vremena, naći ću sliku kad je bio mlad (mužjak je i samac), skenirati je, pa ću je staviti za usporedbu.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Pametne životinjice Ja sam imala tigricu, Miki se zvao, znao je svašta pričat, samo je nažalost brzo uginuo...Nisam znala da nimfe mogu toliko dugo živjet ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Nitko ne piše o papigama I ja sam imao Mikija, sve dok mačka nije otvorila kavez ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: Nitko ne piše o papigama bez uvrede ikome, to je samo moje mišljenje, ja imam mačku, ta mačka zapravo i nije moja, nego ona živi kod mene, i potpuno je slobodna, i meni životinje predstavljaju posljednji simbol slobode, tako da više ne idem, u zoo ili cirkuse, jer su to zatvori za njih, pogotovo pticama krletke.
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nitko ne piše o papigama potpuno se slažem s tobom. Ni ja nisam za zatvaranje životinja. Zato su mi životinje uvijek slobodne. Papige ne zatvaram, osim kad navečer spavaju. Kunića također, iako on spava cijeli dan ispod fotelje i probudi se tek da bi otišao u kavez obaviti nuždu i jesti. Hrčka držim zatvorenog većinom ( moj grijeh, ali mi je pojeo komad fotelje) A zbog silne slobode mi je psa pogazio auto ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Pa uglavnom samo hranom za srednje ptice - GrandMix od Parochija ili tako nekako i to otkad se pojavila ta hrana na tržištu. A inače dobije povremeno mali komadić voća, komadić kruha koji obožava, minerale, sipinu kost i vode, a da, povremeno i zelene salate (ne mokre). I to je to. Kao što sam rekao, volim ja i pse, ali ih nemam namjeru držati u stanu. Inače nisam ni ja znao da će toliko dugo živjeti. I veterinar se prije nekoliko godina čudio u kako je dobrom stanju. Sad već nekoliko godina ne izlazi iz krletke, a inače je svaki dan letio i (zbog radoznalosti) po nekoliko sati dnevno hodao po stanu ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Pohvalno zaista. Ja imala dve tigrice...jedna se sama ''oslobodila''i odleprsala u suton...tamo je vjerojatno i zavrsila iskljucane glave ili ocerupanog sarenog perja. Druga je skoncala sto prevelikom kolicinom radijacije u mojoj sobi, sto cinjenicom da je bila kricavo bijele boje...uglavnom moje dvije pernate ljubimice svaka na svoj nacin ostavile su traga, ali i nametnule nekako strah od udomljavanja trece. Pa sam se prebacila na dlakavija stvorenjca... Sto se slobode tice, osobno smatram da se o slobodi ne moze niti razgovarati kad se radi o doticaju ljudi i zivotinja u gradskom okruzenju. Cak smatram da je sloboda cista utopija, no dobro. Da, namjerno smo si ih prisvojili doma i da namjerno ih drzimo ''zatocene'', jer si volimo umisljati kako samo na visem nivou od njih, samim time sto ne znamo imaju li zivotinje slobodnu volju ili nemaju, ali o tom po tom, to spada vec u filozofske teme. Ne mislim da su one koje zivotinje koje su na cesti slobodnije od ovih kakti zatocenih doma...etooooo...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nitko ne piše o papigama lijepa papiga, nisam znao da papige mogu toliko živjet nisam nikad imao papigu, ne volim kad životinje žive u kavezima, a papigu moraš držat u kavezu uglavnom , jer je drukčije jako teško da mi leti po kući
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Citat:
Slažem se.. čak mislim da oni vlasnici koji puštaju svoje pse da šetaju slobodno izvan dvorišta im ne daju slobodu, nego ih zanemaruju...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nitko, papigama, pis e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

Ja sam imala tigricu, Miki se zvao, znao je svašta pričat, samo je nažalost brzo uginuo...
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!