| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Nitko ne piše o papigama u Život i Stil forumu; Evo ja imam dvije "papigice" . Dva Žako-a . Mogu reči da je idealan za doma . Jedino kaj je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: N.Zareb
Poruka: 7
![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Evo ja imam dvije "papigice" . Dva Žako-a . Mogu reči da je idealan za doma . Jedino kaj je ta vrsta malo zahtjevnija ali vrijedi . Ja osobno jako volim životinje i mislio sam na psa . Ali u stanu sam i mislim da je ovo riješenje puno bolje za životinje . Pogotovo ako su u paru . A imati Žakoa je stvarno neusporedivo sa bilo čime (mislim na životinje) .
__________________ SUTRA UJUTRO NE RADIMO POPODNE ! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 4
![]() | Re: Nitko ne piše o papigama moja malena je Indian ring neck. Imamo je oko 5 godina. Cesto je napolju a kavez smatra za nesto gde se oseca sigurnom. Obozava da se kupa u sudoperi. Picture 011.jpg Posto je to mali curetak nema prsten oko vrata. Razdragana je i mila i mnogo voli svoje igrackice. Najmili joj je jedan tockic. Slika je malo mutna ali se vidi tockic koji drzi nogicama. Picture 030.jpg
__________________ If you'll stop telling lies about me, I'll stop telling the truth about you. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 54
Poruka: 1
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Re: Nitko ne piše o papigama Ja imam tigricu, zove se Ćićo, imam ga vec godinu dana... Papigama je krletka ka zatvor ali, mom Ćići ta ista krletka znaci puno...Ćićo bez krletke...nezamislivo i za njega i za mene, ali ipak pustam ga svaki dan barem 1-2 sata ovisno koliko imam vrimena, nekad i duze.Ne znam jeli znate za stranicu samo o papigama... Sve o papigama - Naslovnica A mog Ćiću mozete vidit klikom na ovaj link. Ćićo |
| | |
![]() |
| Tagovi: nitko, papigama, pis e |
« kako slatko:)
|
buđenje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

!