| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Njemačkog ovčara tražim u Život i Stil forumu; Vidim da već ima jedan oglas pa onda valjda smijem i ja. Tražim štene njemačkog ovčara pa ako netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Njemačkog ovčara tražim Vidim da već ima jedan oglas pa onda valjda smijem i ja. Tražim štene njemačkog ovčara pa ako netko prodaje ili poklanja (dapače) molim da se javi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Re: Njemačkog ovčara tražim hey mi ti u azilu imamo štence njem. ovčara stare tek 15 dana..još ih naravno ne možemo odvojit od mame.. imamo jednog muškog i jednu curu.. e sad nisam ziher dal su čistokrvni... jer lik čija je kuja okotila uginula je od sepse nakon okota.. tako da štenci sad imaju zamjensku mamu.. no znam da jesu njem. ovčari pitanje dal su čistokrvni..mogu se raspitat ne znam koliko ti je važno da moraju bit čistokrvni
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Njemačkog ovčara tražim Hajde se molim te raspitaj. Volio bih da su čistokrvni jer to dosta utječe na njihovo ponašanje i inteligenciju. Imao sam već ovčarku ali je nažalost uginula (od starosti) prije godinu dana. Prije nje sam imao par mješanaca i to se jednostavno ne može usporediti, čistokrvni su jednostavno pametniji i privrženiji.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Njemačkog ovčara tražim ne bih se složila s tom činjenicom jer gledam po kvartu čistokrvne pese s rodovnicama i čime već a toliko su glupi dok recimo mješanci su dalekooo pametniji..bar ja imam takva iskustva no sve ti to opet ovisi dal ćeš ti svog psa učiti svim komandama i dalćeš radit s njima našla sam ti te ovčare na stranici Noina Arka ideš pod psi, pa štenci i vidjet ćeš ih no piše da jesu križanci.. tak da očito nije to kaj si tražio
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Njemačkog ovčara tražim Ne znam, svejedno bih htio čistokrvnog. Nemoj misliti da sam snob ili tako nešto ali ovčarka što sam imao je bila stvarno prepametna tako da bih htio opet imati njem. ovčara. Ako koji dođe u azil slobodno mi se javi. Vama ljudima svaka čast, sad tek vidim koliko tu životinja ima i mogu si misliti koliko je truda potrebno da se vodi briga o njima. Trudit cu se skupiti nešto para pa da vam malo pomognem. Hvala što si mi pogledala za štence
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Njemačkog ovčara tražim ma neee ne mislim ja da si ti snob.. razumijem te.. imam i ja čistokrvnu pudlu al bez rodovnice.. no ja sam nju nabavila kao dijete pa nisam znala da postoje azili i sve to.. no sigurna sam da mi je sljedeći pas iz azila ako saznam da netko poklanja čistokrvnog javim.. pogledaj u plavi oglasnik tam možda nešto nađeš. eto baš sam otvorila topic nestašica hrane.. stvarno nam treba hrane za njih jer ih sam u tom azilu imamo 60.. pa ukoliko možeš kupi nešto pa bar konzervu zahvaljujem se
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Njemačkog ovčara tražim Ma naravno da znam. Ali htio sam reći to da sam oduševljen time kako je moja ovčarka brzo učila i koliku je inteligenciju pokazivala, dok ima pasa koje možeš učiti koliko hoćeš ali oni jednostavno ne shvaćaju. Ni nemam namjeru učiti ju da mora znati kotrljati se, sjesti leći itd, samo da skuži šta se smije a šta ne. A budući da svi koji imaju njem. ovčare isto kažu da je to inteligentna pasmina i da s tim nemaju problema htio bih baš njega/nju. A i naviknuo sam se, ipak sam ju imao godinama. Našao sam par oglasa gdje ljudi poklanjaju štence pa ujutro zovem, nadam se da još nisu podijeljeni.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Njemačkog ovčara tražim Donekle razumijem daidzu- 'čistokrvni' zvuči nekako ljepše, ali i potpuno podržavam Rinu* i Wampiricu. Mi smo moju krasoticu našli nakon što ju je udario auto blizu naše kuće, i nema ni trunka sumnje da je čistokrvna njemačka ovčarka (mada bi je vjerojatno na izložbi 'srušili' zbog visine). Tek kad imaš takvog psa shvatiš koliko je to krasna pasmina, ali i koliko taj papir ama baš ništa ne znači. * uz dužno poštovanje, mješanci su navodno inteligentniji- no iz vlastitog iskustva ponekad 'prepametni' za vlastito dobro ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: njemacki ovcar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.