Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

Opasnost od pasa

Raspravljate o temi Opasnost od pasa u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; nedavno je mom prijatelju pas (bokser)odgrizao usnu i to me potaklo na razmišljanje zašto ljudi uopće dže pse tipa boksera,dobermana,rotvajlera ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika markorakija
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

Opasnost od pasa

nedavno je mom prijatelju pas (bokser)odgrizao usnu i to me potaklo na razmišljanje zašto ljudi uopće dže pse tipa boksera,dobermana,rotvajlera ili sličnih "zvijeri".

dali podržavate da se u kućama gdje su prvenstveno mala djeca ali i ostali stanari drže takve "zvijeri" od pasa.

često takvi psi predstavljaju veliku opasnost i ja ne bih dopustio da se oni drže u kućanstvima.

što vi mislite o tome,jeli vam to normalno
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

Re: Opasnost od pasa

čovjek stvara zvijeri bilo od drugih ljudi, bilo od životinja

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Zavisi o gazdama odnosno odgoju pasa. Ako je on odgajan da ubije sve osim gazde i cuva kucu onda je opasnosat za sve i nebi se trebao nalaziti u sredini djece i nepoznatih ljudi.

Po meni nema veze koje je vrste pas.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

a neznam baš

čuo sam priču da bokserima tijekom života raste neka kost u glavi te da nakon nekog vremena počnu napadati i vlasnika.

jeli to istina ili
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Istina je da su neki psi po genetici divlji od drugih no opet je tu odgoj i dresura mislim presudan faktor.

Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

i još je gore kad ih ljudi dresiraju da budu agresivni

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

to nije prica o bokserima nego o dobermanima, i ako se ne varam to nije tocno...

uglavnom svi bokseri s kojima sam ima susreta su ogromne maze, a iz iskustva mogu reci da je pas onakav kakvim ga napravis... kreten ce sjebat i retrivera...

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Drugo je to kad se treniraju policijski psi i slicno. To je njihov ''posao'' da se tako izrazim. No domace pse s kojima se ide u setnju po sumi i tako da se trenira da budu krvolocni je meni bezveze.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

To s kosti u glavi je obična glupost, i kao što Sahataba kaže, to je priča o dobermanima.
    Bokseri su jedni od najvećih blesana među psima, i jedna od 5 vrsta pasa koje se preporučuju za djecu.
    Druga stvar što budale drže pse, pa od njih naprave agresivce. Jesi li vidio kako se, u većini slučajeva, ponašaju npr. pekinezeri? Isto kao što se ponaša velik, a neodgojen pas, samo što je sa velikim veći problem zbog njegove mase, i veće čeljusti.

I da, normalno mi je da ljudi drže takve pse, samo da budu pravilno odgojeni.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    11-01-07
    Poruka
    73
    Liked
    0 times

priča o kosti u glavi je jednaka glupoj priči da pitovi,staffovi kad zagrizu nemogu pustit... sve je stvar u vlasnicima dal mogu odgojit psa kojeg su nabavili...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku