Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi otkrijte koja ste vrsta psa u Život i Stil forumu; Dog name Saint Bernard...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 14:18   #21 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,519
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: otkrijte koja ste vrsta psa

Dog name
Saint Bernard

wonderwall je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:25   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Joj kaj sam a ispala jebemti život Ona pasmina kaj mi je najmanje simpa, al opis nam zbilja odgovara... Inteligenti, puni života POODLE (STANDARD)

koji smijeh, nisam ovo smjela priznati
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:27   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

hahahahhahaha

Ali pudle su jedne od najinteligentijih pasmina, ja ih isto nisam voljela dok mi susjeda nije nabavila kujicu, koji je to pas.. predivan karakter A i mogu biti lijepi ako ih se ne šiša ovako.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:32   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Jesu...

Ma meni su odlični svi psi, al tako su mi smješne te pudle Pogotovo još s mašnicama po kosi... Nisu mi se dale druge neke slike otvorit tak da je pao izbor na ovu ... Ma cakani su mi svi cuckaći...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:33   #25 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma i meni, svaki ima ono nešto
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 14:47   #26 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

AMERICAN COCKER SPANIEL
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 15:47   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,317
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Saluki!
The Busby Babes
lol_lol je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 15:53   #28 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,361
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ja sam Ibizian Hound,prvi put čujem za tu pasminu

Overview: Ibizan Hounds are used primarily as hunting or retrieving dogs, but make good companions. Well rounded and good-natured, these dogs are rather quiet and get along well with children. A very sensitive breed, they can become destructive if left alone.

Character: Nicknamed Beezers, this breed is intelligent, friendly, and loyal. A willful breed, they bore easily and require consistent training. Should be kept as members of the family. Respectful dogs, they love to be social.

Temperament: The Ibizan Hound should be socialized properly as a puppy around other animals and children as these are pack dogs. Protective and independent, this breed bred to hunt does not do well with small and more submissive animals.

Activity: Recommended for a large sized yard, this breed requires good exercise. Privacy fence also recommended as this dog can easily jump a fence. This breed would do well in a somewhat active household as they have a lot of stamina. This breed should be protected from cold weather.

Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 07-10-07 u 15:58.
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:25   #29 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,870
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Dog name
Saint Bernard

Isto

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:57   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,596
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

LEONBERGER - neki čupafi...

_Aris_ je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, otkrijte, psa, ste, vrsta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114