| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi otkrijte koja ste vrsta psa u Život i Stil forumu; Ja sam ibizan hound. Jel to uopće pas aha je. gle kak zgledam..koma..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otkrijte koja ste vrsta psa podenco ibicenco gle kak je guba ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otkrijte koja ste vrsta psa Eskimo dog. Mali, bijeli, čupavi... Kak ste stavili sliku?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otkrijte koja ste vrsta psa - nađeš i staviš kao sliku ili uploadaš uz odgovor.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #47 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otkrijte koja ste vrsta psa Hvala. Vrlo vjerojatno bi se i snašla da mi se da. ![]() p.s. a i sliku ti izbaci odmah kad riješiš test tako da... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, otkrijte, psa, ste, vrsta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.

- nađeš i staviš kao sliku ili uploadaš uz odgovor.