Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas,da ili ne? u Život i Stil forumu; Napokon sam u mogucnosti imati svog psa. Sad mi se tisucu pitanja vrti po glavi i zapravo ne znam sto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 14:00   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,211
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Pas,da ili ne?

Napokon sam u mogucnosti imati svog psa. Sad mi se tisucu pitanja vrti po glavi i zapravo ne znam sto napraviti. Decko i ja smo nasli stan(podstanarstvo), gazdarica dopusta kucne ljubimce, sve dok ne uznemiruju druge stanare. Namjeravali smo uzet macku al sam odustala jer ju ne zelim drzat zatvorenu u stanu niti je zelim sterilirati. Ne znam dal mi je pametno uzet psa...Problem je tome sto ne bi stalno bila u tom stanu jer studiram u drugom gradu. Nije mi tesko vodit psa sa sobom, al ne znam kako oni to podnose. Znam da su vise vezani za vlasnika nego za mjesto, al svejedno...Ima li netko iskustva sa seljenjem i cestim promjenama okoline psa (zapravo dvije okoline)?
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:22   #2 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Pas,da ili ne?

Cime putujes ? Psu je sve stvar navike... ako ga odmalena naucis na dvi okoline, i putovanja, to ce mu bit normalno...Nebi trebalo bit problema, pogotovo jer su mu obe okoline dobro poznate. I jer si ti s njim.
Po svom psu znam da se brzo aklimatizira bilo di di sam ja s njim... Prvi put malo istrazuje, i vise je kraj mene... Vec kad drugi put dode, tu je kao doma...(na Brac je dosao posli godinu dana i odma je trazio zdjelicu koja mu je bila tu , pozdravija sve, i legao na misto di je inace lezao... a ja sam mislila da je zaboravija da smo uopce ikad bili tu). Nemam iskustva sa tim duzim promjenama, ali cesto putujemo na kratko.
E, jedna stvar je tko ce bit s njim dok si ti na faksu? Nebi bilo dobro da bude sam, bar prvo vrime...
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:35   #3 (permalink)
prof. Foruma

Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto

Inace putujem busom, al kad bi imala psa, onda autom. Sto se tice mojih odlazaka na faks, pas bi bio sa mojima doma. Ne znam dal da ga ucim na malo samovanja dok decko radi, a tu je opet problem cviljenja i lajanja, ili da ga pokusavam sto vise vodit sa sobom
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 17:01   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-08
Godina: 15
Poruka: 83
vakson se izdvaja iz mase

meni su psi super...rado bih ga imo, imam dosta slobodnog vremena
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 19:49   #5 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

pas se nauci na samocu i bude jako miran, u pocetku ces imat malo posla s ciscenjem ali ako to tvoje izbivanje nije duze od 7-8 sati mislim da neces imat problema, moja zvjer doma samo spava kad je sama... bitno da ga prosetas nakon toga... i sto da ti kazem kao sto znas pas je obaveza tako da ne bi bilo da nakon npr. prekida ili preseljenja nemas uvjete za drzat ga ili nesto sl. sve dobro promisli i odvazi pa donesi odluku, btw predlazem nekog sitnijeg mjesanca za stan

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 19:59   #6 (permalink)
prof. Foruma

Haha, o prekidu vidis nisam razmisljala....to bi mogao biti problem...Ma pas zapravo i ne bi bio sam, osim ako se ne zaposlim, onda bi se radilo o tih 7-8 h. Ne znam, jos cu razmislit...A sto se tice vrste, ako bude, bit ce iz mjesanac manjeg rasta, iz azila.
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 20:02   #7 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,026
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

7-8 sati nije problem...ako je naucen uredno ce pricekati i vise od 15 sati...a sad
sto se tice prijevoza..moja Leda bas i ne voli voznje, kratke da, ali nakon 3 sata voznje se zapjeni i moramo je pustit za povrati
ali to ovisi od psa do psa
btw uzmi kuju, nemoj muskog...bolje su
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 20:03   #8 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

a postoji mogucnost prekida uvik, viruj mi...

ako je to max 7-8h mismim da nece biti problem... moze pas toliko izdrzati...
Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
7-8 sati nije problem...ako je naucen uredno ce pricekati i vise od 15 sati...a sad
sto se tice prijevoza..moja Leda bas i ne voli voznje, kratke da, ali nakon 3 sata voznje se zapjeni i moramo je pustit za povrati
ali to ovisi od psa do psa
btw uzmi kuju, nemoj muskog...bolje su
i moja leda
i da ovisi od psa do psa, mislim da je to kao kupanje...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 20:07   #9 (permalink)
prof. Foruma

Nis, potpisat cemo ugovor sad odmah da pas ide sa mnom ako prekinemo. Jel imala male vasa kujica? Sta ste s njima, poklonili?
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 20:09   #10 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,026
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

da imala je 5 malih, srecom podjelilo se

nije problem u kuji kad se tjera vec u drugim psima kad opsjedaju kucu
nama je pobjegla bila(meni ) na samo 5 min i par tjedana posli ...viđ malih pesova ...
vodili je kod veterinara a on: ''ma nije ona trudna''...2 dana posli evo maloh

ma samo ju treba cuvati.
a inace su kuje puno bolje i pametnije...i jaaako odane

Zadnji Uredio xarfaxus : 24-07-08 u 20:11.
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114