| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas lutalica u Život i Stil forumu; Jednog kisnog dana cekala sam bus na stanici i svratila u obližnju pekaru. Cim sam izasla van dotrcao je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Bolekova koka | Pas lutalica Jednog kisnog dana cekala sam bus na stanici i svratila u obližnju pekaru. Cim sam izasla van dotrcao je jedan pas i stao me gledati tuznim okicama. Morala sam mu dati to sto sam kupila jer je bio premedeni. Trgovkinja je rekla da je on uvijek tu i da je jako dobar samo je lutalica, valjda ga takvog zmazanog nitko nece. Najradije bi ga odvela kuci, ali dobila bi kartu za van od moje majke koja nije ljubitelj pasa, a i ne znam kako bi se slozio sa mojim mackama Svaki put kad vidio ovaj video koji sam snimila pomislim kako bi mogao zavrsiti pod necijim kotacima
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Pas lutalica Kako netko može napustiti psa, ne kužim ja to ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: lutalica, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

Najradije bi ga odvela kuci, ali dobila bi kartu za van od moje majke koja nije ljubitelj pasa, a i ne znam kako bi se slozio sa mojim mackama
Svaki put kad vidio ovaj video koji sam snimila pomislim kako bi mogao zavrsiti pod necijim kotacima 

Šteta što je lutalica