Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 24

Pas mi povraca pomoc

Raspravljate o temi Pas mi povraca pomoc u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Pomoc!!!! pas mi neprestano povraca a ja neznam sto da radim!!!Pitala sam prijateljicu a ona kaze da je se mozda ...

Starter Avatar od korisnika mala_loptica
    Datum registracije
    12-02-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Pas mi povraca pomoc

Pomoc!!!!
    pas mi neprestano povraca a ja neznam sto da radim!!!Pitala sam prijateljicu a ona kaze da je se mozda prejeo!a ja mislim da mu nesto nije uredu sa zeludcem.vodila sam ga veterinaru a on NEMA POJMA!!!Niti mu je ista dao da to prestane!!Molim vas recite mi sto bi to moglo biti!?

Hvala!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Pas mi povraca pomoc

Ako imaš oko kuće nekakav komad šume (čist naravno), odvedi ga tamo... Pusti ga da šnjofa po onim travama... Ako ga vidiš da krene neku jesti, pusti ga da je pojede...

Zvuči čudno, ali kada tako nemaš pojma što je nekoj životinji, najbolje ju je pustiti u prirodu (ili je voditi ako je sklona lutanjima)... U životinjama ostaje onaj instinkt u kojem će znati koju travu jesti da joj bude bolje...

Tako će i tvoj pas točno znati oko koje trave da se mota da mu bude bolje...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Koliko dugo povraća? Što je jeo?

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    425 times

Kakak je to veterinar kad nema pojma, pa odvedi ga kod drugog veterinara, koji pas, koja vrsta, što si mu dala jesti, koliko puta je povraćao, jel se to prvi put dogodili ili svaki dan, daj neke detalje

Datum registracije
    12-02-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Ako imaš oko kuće nekakav komad šume (čist naravno), odvedi ga tamo... Pusti ga da šnjofa po onim travama... Ako ga vidiš da krene neku jesti, pusti ga da je pojede...

Zvuči čudno, ali kada tako nemaš pojma što je nekoj životinji, najbolje ju je pustiti u prirodu (ili je voditi ako je sklona lutanjima)... U životinjama ostaje onaj instinkt u kojem će znati koju travu jesti da joj bude bolje...

Tako će i tvoj pas točno znati oko koje trave da se mota da mu bude bolje...
    Ok hvala mislim da ce mi to pomoci!!To se stvarno vise ne moze trpjeti!!!Ja to nisam znala dok ga moj tata nije zatekao kako povraca.Strasno sam se prepala i mislila sam da ce uginuti ako ga ne odvedem veterinaru.I odvela sam ga a on debil ne zna nista.Kad sam dosla kuci digla mi se kosa na glavi koliko sam se naljutila.Tko je njemu mogao dati diplomu!?

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Koliko dugo povraća? Što je jeo?
    neko vrijeme,valjda?Prijateljica mi je rekla da mu je mozda to od kostiju sto se daju psu.
    Zadnji Uredio Joks : 14-02-09 u 11:17

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Kako valjda?? Što to znači neko vrijeme? Ne znam, premalo informacija si dala da bi uopće mogla pretpostaviti što mu je. Čime ga hraniš, što pije, kakve kosti mu daješ? U svakom slučaju promijeni veterinara i nemoj mu davati mlijeko.

Datum registracije
    12-02-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
    Kakak je to veterinar kad nema pojma, pa odvedi ga kod drugog veterinara, koji pas, koja vrsta, što si mu dala jesti, koliko puta je povraćao, jel se to prvi put dogodili ili svaki dan, daj neke detalje
    Ma neznam ni ja.Zbunjena sam toliko da neznam koja mi je vrsta psa!!Jeo je nekakve kosti.Nezz koliko je puta povracao.Moj ga je tata zatekao u obliznjoj sumi kako povraca.Svi kazu da se prejeo(svaki bi pas povracao kad bi se prejeo)

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Kako valjda?? Što to znači neko vrijeme? Ne znam, premalo informacija si dala da bi uopće mogla pretpostaviti što mu je. Čime ga hraniš, što pije, kakve kosti mu daješ? U svakom slučaju promijeni veterinara i nemoj mu davati mlijeko.

znaci mlijeko moze zaboraviti.Psecom hranom ga hranim a nekad i necim drugim ga hranim.Pije vodu.Pa valjda neko vrijeme povraca!?
    Zadnji Uredio Joks : 14-02-09 u 11:17

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Odi izvadit krv(psu)...za svaki slucaj
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Citat Pravi autor: mala_loptica Pogledaj Poruke
    Tko je njemu mogao dati diplomu!?
    S obzirom da ne znas sto jede, koliko povraca i to cini mi se da isti onaj koji je tebi dao psa...

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: mala_loptica Pogledaj Poruke
    Ma neznam ni ja.Zbunjena sam toliko da neznam koja mi je vrsta psa!!Jeo je nekakve kosti.Nezz koliko je puta povracao.Moj ga je tata zatekao u obliznjoj sumi kako povraca.Svi kazu da se prejeo(svaki bi pas povracao kad bi se prejeo)

znaci mlijeko moze zaboraviti.Psecom hranom ga hranim a nekad i necim drugim ga hranim.Pije vodu.Pa valjda neko vrijeme povraca!?
    Sorry, ali ja tebe stvarno ne razumijem. Kažeš da je pas viđen samo jednom da povraća, a sad neko vrijeme. I to s veterinarom mi nije jasno, šta nije baš ništa rekao, šutio je?? Jesi ga pitala išta?

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku